Baba, Kızını Taciz Eden Sapığı Sokak Ortasında Hadım Etmişti! O Sapık Hakkında Karar Verildi

TAKİP ET

Ankara'da bir baba 13 yaşında olan kızını eliyle taciz ettiğini iddia ettiği adamı sokak ortasında cinsel organından yaralamıştı. Taciz ettiği küçük kızın babası tarafından cinsel organından bıçaklanan sapık adamın tutuklandığı öğrenildi.

Ankara’da bir baba 13 yaşında olan kızını eliyle taciz ettiğini iddia ettiği adamı sokak ortasında cinsel organından yaralamıştı. Taciz ettiği küçük kızın babası tarafından cinsel organından bıçaklanan sapık adamın tutuklandığı öğrenildi.

Olay, Ankara Yenimahalle ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, markette alış veriş yaptığı öğrenilen D.Ş isimli kız çocuğu G.E isimli bir adam tarafından defalarca elle taciz edildi. Sapık adamın defalarca elle temasta bulunduğu küçük kız yaşadığı durumu babasına anlattı. 

SİNİR KRİZİ GEÇİREN BABA SAPIĞI CİNSEL ORGANINDAN BIÇAKLADI

Küçük kızından olayı öğrenen baba M.Ş’nin öfkeden deliye döndüğü ve hemen kızının yanına gelerek olay yerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Kameraları izleyen baba M.Ş kızını taciz eden adamı dikkatlice izleyerek tespit etti ve aramaya başladı. Aradığı sapığı bir alış veriş merkezi önünde gören ve sinir krizi geçiren baba yanında bulunan bıçakla sapığı cinsel organından bıçakladı.

HASTANEYE KALDIRILAN SAPIK TUTUKLANDI

Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri cinsel organından bıçaklanan G.E’yi tedavisi yapılmak üzere polis eşliğinde hastaneye kaldırırken baba M.Ş’nin emniyete giderek teslim olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan ve 1 gün hastanede tedavi altında tutulan G.E’nin daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı talimatıyla sorgusu yapılmak üzere adliyeye götürüldüğü öğrenildi. Adliyede ifadesi alınan G.E’nin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne gönderildiği bilgisine ulaşıldı.

 

Ankara Yenimahalle Hadım Sapık Baba Taciz Küçük kız Ceza