Baba - Kızın Ölümüne Sebep Olmuştu! Emrah Selbes'in Verdiği İfade Yalan Çıktı

TAKİP ET

Geçmiş dönemlerde yayınlanana Behzat Ç. dizisinin senaristi olan Emrah Serbes geçtiğimiz günlerde yaptığı cinayet itirafı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Serbes'in kaza sonrasında her şeyi itiraf etmesinden verdiği ifadeye kadar tüm yaşananlarda büyük bir skandalın saklı olduğu öğrenildi.

Geçmiş dönemlerde yayınlanana Behzat Ç. dizisinin senaristi olan Emrah Serbes geçtiğimiz günlerde yaptığı cinayet itirafı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Serbes’in kaza sonrasında her şeyi itiraf etmesinden verdiği ifadeye kadar tüm yaşananlarda büyük bir skandalın saklı olduğu öğrenildi.

Olay, 22 Eylül tarihinde Aydın Otoyolu’nda gerçekleşmişti. Bir baba-kızın bulunduğu araç başka bir otomobilin çarpması ile takla atmış ve araçta bulunan 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ile 16 yaşında olan kızı Zeynep Özçelik hayatını kaybetmişti. Yaşanan kaza sonrasında suçu başka biri üstlenmiş fakat Emrah Serbes daha sonra her şeyi itiraf etmişti. 

VERDİĞİ İFADE YALAN ÇIKTI

Yaşanan feci kazadan 6 gün sonra her şeyi itiraf eden Emrah Serbes adliyeye giderek suçunu itiraf etmiş ve tutuklanmıştı. Suçu üstlenen arkadaşı Kenan Doğru ise olayın gün yüzüne çıkmasının ardından serbest bırakılmıştı. Mahkemede verdiği ifade kaza tutanağı ile uyuşmayan Serbes’in ifadesinin yalan bulunduğu öğrenildi. Kaza sırasında frene bastığını söyleyen Serbes’in aracında yapılan incelemede çarpma anından önce hiçbir fren izine rastlanmadığı belirlendi. Ayrıca tutanakta kazaya sebep olacak herhangi bir yol sorununa da rastlanmadığı belirtildi. Ayrıca yaşanan feci kazanın ardından her şeyi itiraf eden Emrah Serbes’in ifadesi gibi ilk olarak suçu üstlenen arkadaşı Kenan Doğru’nun da doğru ifade vermediği anlaşıldı. Doğru, kaza anında çarptıkları aracın arka lambalarının silik olduğunu söylemiş ancak incelenen güvenlik kameraları görüntülerinde aracın arka lambalarında herhangi bir sorun olmadığı görülmüştü. 

 

behzat ç. senarist emrah serbes kaza itiraf baba-kız tutuklanma ifade yalan ifade kenan doğru