Baba Adım Adım Takip Etti! 13 Yaşındaki Çocuk 44 Yaşındaki Öğretmeniyle Arabada Cinsel İlişkiye Girerken Basıldı

TAKİP ET

ABD'li bir babanın 13 yaşındaki oğlunu adım adım takip ederek 44 yaşındaki öğretmeni ile cinsel ilişkiye girerken bastığı öğrenildi. Baba, oğlu ve öğretmenini bir otoparktaki arabanın arka koltuğunda ilişki yaşarken yakaladı.

ABD’li bir babanın 13 yaşındaki oğlunu adım adım takip ederek 44 yaşındaki öğretmeni ile cinsel ilişkiye girerken bastığı öğrenildi. Baba, oğlu ve öğretmenini bir otoparktaki arabanın arka koltuğunda ilişki yaşarken yakaladı.

ABD’de bir baba 13 yaşındaki oğlunun hareketlerinden şüphelenerek adım adım onu takip etmeye başladı. Oğlunun telefonunu inceleyen babanın mesajlardan öğretmeni ile ilişkisi olduğunu netleştirdiği ve ikiliyi bir otoparkta araç içinde cinsel ilişkiye girerken bastığı öğrenildi. 

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK 44 YAŞINDAKİ ÖĞRETMENİYLE BASILDI

13 yaşındaki çocuğun babasının takibi sonucunda ortaya çıkan ilişki ortaya çıkarken baba polise şikayetçi oldu. Polis olay için harekete geçerken 44 yaşındaki Rachel Gonzales isimli kadın öğretmenin ve 13 yaşındaki öğrencinin telefonundaki mesajlar incelendiğinde ilişkiyi itiraf etmek zorunda kaldığı öğrenildi. 

ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Yaşanan iğrenç olayı ortaya çıkaran baba, adım adım yaptığı takip sonrası tüm delilleriyle polise şikayetini sundu. 13 yaşındaki lise öğrencisi oğlunun 44 yaşındaki öğretmeni ile telefonundaki mesajlarını da polise sunan adam, bir otoparkta araç içinde öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmeni ve 13 yaşındaki oğlunun o anlarını da kaydettiği ve polislere sunduğu öğrenildi. Baba, tüm deliller sonrasında öğretmenin itirafçı olmasını sağlarken 44 yaşındaki öğretmen tutuklanarak hapishaneye konuldu. Şimdi olayla ilgili davanın görülmesi bekleniyor.

 

Dünya haberleri Baba 13 Yaşındaki oğlu Öğretmen Cinsel ilişki