Aziz Yıldırım'lı Gönderme! Adnan Oktar Çetesi Tarafından Cinsel İlişki Görüntüleri Çekilerek Şantaja Uğrayan Fenerbahçeli Futbolcudan Şok Sözler

TAKİP ET

30 ayrı suçtan gözaltına alınan Adnan Oktar ve çetesinin 2014 yılında Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emenike'nin özel görüntülerini gizlice kaydederek şantaj için kendisine gönderdiği ortaya çıktı. Emenike'nin ise, 'Bu görüntüleri Aziz Başkan'a gönderin performansımı beğenmiyordu.' yanıtını verdiği iddia edildi.

30 ayrı suçtan gözaltına alınan Adnan Oktar ve çetesinin 2014 yılında Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Emenike’nin özel görüntülerini gizlice kaydederek şantaj için kendisine gönderdiği ortaya çıktı. Emenike’nin ise, ‘Bu görüntüleri Aziz Başkan’a gönderin performansımı beğenmiyordu.’ yanıtını verdiği iddia edildi.

Geride bıraktığımız günlerde Adnan Oktar ve grubuna yönelik olarak düzenlenen operasyonun ardından söz konusu olayla ilgili soruşturma devam ederken ortaya çıkan flaş iddia herkesi şok etti. İddialara göre, Adnan Oktar Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan Emenike’nin cinsel ilişki görüntülerini gizlice çekerek bu görüntüleri şantaj için yıldız futbolcuya gönderdiği belirtildi. 

EMENİKE’DEN AZİZ BAŞKANLI YANIT

İddialara göre, görüntüler eline ulaşan Fenerbahçeli eski futbolcu Emmanuel Emenike ise videoyu izledikten sonra kahkaha atarak, ‘Bunu Aziz Başkan’a gösterin, kendisi performansımı beğenmiyordu.’ dedi. 

OPERASYONDA 168 KİŞİ TUTUKLANDI

Geride bıraktığımız günlerde başlatılan Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan 176 şüpheliden Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 168 şüpheli, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, ‘Çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘Cinsel saldırı’ suçlarından tutuklandı.

 

Adnan Oktar Spor haberleri Emmanuel Emenike Şantaj