Ayvalık'ta Balıkçı Teknesi Battı 4 Kişi Kayıp, Kimlikleri Belli Oldu

TAKİP ET

Ayvalık ilçesinden Denize Açılan balıkçı teknesi fırtına sonucunda battı. Teknede bulunan 4 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Kayıp Şahısların kimlikleri belli olurken arama çalışmaları başlatıldı.

Ayvalık ilçesinden Denize Açılan balıkçı teknesi fırtına sonucunda battı.  Teknede bulunan 4 kişinin kayıp olduğu öğrenildi.  Kayıp Şahısların kimlikleri belli olurken arama çalışmaları başlatıldı.

Gece saat 01.30 sularında Balıkesir'in Ayvalık ilçesi limanından Denize Açılan 5 kişinin içinde bulunduğu balıkçı teknesi fırtına nedeniyle Alabora oldu.  Batan tekneden bir kişi kurtarılırken 4 kişi kayıp olarak aranmaya başlandı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Ayvalık ilçesinden Denize Açılan Belinay isminin teknenin sahibi Volkan Çanakçı,  yanındaki Mert Boysener,  Mustafa Fırat Göral,  Hayri Kar ve Kerem İncedayı Deniz patlıcanı toplamak için denize açıldı.  Gece saat 0130 sularında Ayvalık ilçesi Altınova Mahallesi Öğretmenler Sitesi açıklarında Teknede bulunanlardan Mert boysener Sahile doğru yürümeye çalıştığı sırada İzmir Dikili ilçesinde devriye görevi yapan bir Sahil Güvenlik Komutanlığı botu tarafından kurtarıldı. Teknede bulunanlardan Volkan Çanakçı,  Mustafa Fırat Göral,  Hayri kar ve Kerem İncedayı ise hala kayıp.  Kayıp şahısların bulunması için sahil güvenlik Komutanlığı'nın bir uçağa ve 2 helikopteri havadan,  Jandarma ekipleri karadan ve yine sahil güvenlik Komutanlığı'nın 3 botu ve balıkçılar Denizli'den arama çalışmaları başlattı.

 

Balıkesir ayvalık balıkçı teknesi alabora fırtına