Ayrıldığı sevgilisinin en sevdiği yemek lahmacunu 115 bin nüfuslu ilçeye ısmarladı

TAKİP ET

Mardin Nusaybin'de sevdiği kişiden ayrılan İlyas ismindeki bir vatandaş, sevgilisinin en çok sevdiği yemek olan lahmacunu 115 bin 586 nüfuslu ilçeye ısmarlayacağını billboarda reklam vererek afiş ile duyurdu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde İlyas adlı bir vatandaş, kız arkadaşı ile ayrılmak kararı aldı. İlçede yer alan bütün reklam panolarına ilan vererek tüm ilçeye lahmacun ısmarlayacağını paylaştı.

‘BİZ REZERVASYON YAPTIK GİDEMEDİK. SİZE REZERVE ETTİM, SİZ GİDİN’

İlerleyen vakitlerde kendisini affettirmeyi başaramayan 26 yaşındaki İlyas, kız arkadaşı ile yollarını ayırdı. Bunun ardından gizli aşık İlyas, billboardlarda Nusaybin ilçesinde yaşayan vatandaşları ilçede yer alan bir lokantaya davet etti ve bütün ilçeye lahmacun ısmarlayacağını paylaştı. İlyas’ın bütün ilçeye lahmacun ısmarlama nedeni ise kız arkadaşının en sevdiği yiyecek lahmacun olduğu için. İlyas, billboardlara verdiği reklamda, "Biz rezervasyon yaptık gidemedik. Size rezerve ettim, siz gidin" yazısını yazdırdı.

Restorana giderek lahmacun yiyen Muhammed Emin Irmak, İlyas’ı takdir ettiğini ifade ederek, “Leyla ile Mecnun vardı, Ferhat ile Şirin vardı 21. Yüzyılın aşkı da Meryem ve İlyas’ın aşkıdır” dedi.

‘BİZDE BÜTÜN NUSAYBİN HALKINI BEKLİYORUZ’

İlyas ve Meryem’in ayrıldığını dile getiren işletme sahibi Bilal Bengü, “5 gün önce İlyas beni aradı ve bana, o lokantaya kız arkadaşımla lahmacun yemeye gelecektik ancak biz ayrıldık gelemiyoruz dedi. Bu yüzden bütün Nusaybin halkına lahmacun ısmarlamak istediğini söyledi. Bizde bütün Nusaybin halkını bekliyoruz” şeklinde konuştu.