Aynı ismi taşıdığı amcasıyla 2 yıl sonra aynı kaderi paylaşarak kazada hayatını kaybetti

TAKİP ET

Ankara'nın Beypazarı ilçesi, bir kez daha karanlık bir kaza haberiyle sarsıldı. Kontrolden çıkarak şarampole devrilen saman balyası yüklü kamyonetin sürücüsü Yunus Kahyaoğlu (41), yaşamını yitirdi. Ancak, bu trajik olayın ardında daha da üzücü bir detay vardı: Kazada hayatını kaybeden sürücü, aynı ismi taşıyan amcasının da 2 yıl önce aynı yerde yaşadığı kaza sonucu yaşamını yitirdiğini öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Beypazarı ilçesinin sakin sokaklarında gerçekleşti. Dibekören Mahallesi’ne gitmek üzere yola çıkan Yunus Kahyaoğlu'nun yönetimindeki 06 ED 3456 plakalı saman balyası yüklü kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tehlikeli bir şarampole devrildi. İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaşanan trajediyi enkazdan çıkardıkları sürücünün cansız bedeniyle karşılaştılar. Kaza yerinde yapılan inceleme sonucu, Yunus Kahyaoğlu'nun hayatını kaybettiği kesinlik kazandı. Kahyaoğlu’nun naaşı, olay yerindeki incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. 

Ancak bu acı olayın altında daha da büyük bir acının yattığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Yunus Kahyaoğlu, 2 yıl önce aynı yerde, aynı şekilde kaza yaparak yaşamını yitiren amcasının adını taşıyordu. Bu trajik benzerlik, Beypazarı ilçesini yasa boğarken, yetkililerin de kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattığı belirtildi. Aynı isim, aynı yer, aynı acı… Beypazarı, bu kederli olayla bir kez daha yürekler burkuldu.

Ankara trafik kazası ölüm haberi