Aynı apartmandaki 15 akrabasını kaybetti, son kalan akrabasını umutla bekliyor

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan depremlerde yıkılan 7 katlı apartmandaki 15 akrabası hayatını kaybeden Hacı Şahinoğlu, göçük altında kalan son akrabası olan 16 yaşındaki yeğeni Enes Şahinoğlu için enkazın başında umut ile bekliyor. Hacı Şahinoğlu, "Ses olayını bitirdik. Arama devam ediyor. Allah'tan umut kesilmez" şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan depremlerde yıkılan 7 katlı apartmandaki 15 akrabası hayatını kaybeden Hacı Şahinoğlu, göçük altında kalan son akrabası olan 16 yaşındaki yeğeni Enes Şahinoğlu için enkazın başında umut ile bekliyor. Hacı Şahinoğlu, "Ses olayını bitirdik. Arama devam ediyor. Allah’tan umut kesilmez" şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler şehirde yıkımlara sebep oldu. İlde Trabzon Bulvarı ile Azerbaycan Bulvarı, depremde en çok yıkımın yaşandığı yerler oldu. Trabzon Bulvarı’nda yer alan 7 katlı İpek Apartmanı yıkılırken, enkazın üstünde bekleyiş devam ediyor.

Kahreden görüntü! Aynı apartmandaki 15 akrabasını kaybetti, onun için bekliyor

Hacı Şahinoğlu, göçük altında kalan binada 15 akrabasının yaşamını yitirdiğini ve cansız bedenlerinin çıkarıldığını ifade etti.

16 YAŞINDAKİ YEĞENİ İÇİN BEKLİYOR

Enkaz altında son akrabası olan yeğeninin kaldığını ifade eden Şahinoğlu, "Enkazda anamı, babamı, kız kardeşimi, yeğenlerimi, erkek kardeşimi, bizim aileden 16 kişiyi kaybettim. 15’ini bulduk. Yeğenim Enes Şahinoğlu, enkaz altında. Onu arıyoruz. Ekipler bulmaya çalışılıyor. Ses olayını bitirdik. Arama devam ediyor. Allah’tan umut kesilmez" şeklinde konuştu.

 

Kahramanmaraş deprem 1 çocuk enkaz altında kaldı