'Ayla' Filmine FETÖ Oyunu! O Ülkede Gösterime Girmesin Diye Her Şeyi Yapıyorlar

TAKİP ET

Türkiye'de vizyona girdiği ilk tarihten itibaren gişe rekortmeni olan 'Ayla' filmi hain FETÖ oyunuyla karşı karşıya kaldı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, Ayla filminin Güney Kore'de henüz vizyona giremediğini, FETÖ'nün filmin vizyona girmemesi için ne gerekiyorsa yaptığını söyledi.

Türkiye’de vizyona girdiği ilk tarihten itibaren gişe rekortmeni olan ‘Ayla’ filmi hain FETÖ oyunuyla karşı karşıya kaldı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, Ayla filminin Güney Kore’de henüz vizyona giremediğini, FETÖ’nün filmin vizyona girmemesi için ne gerekiyorsa yaptığını söyledi.

Ayla, Güney Koreli küçük bir kız çocuğu ile bir Türk askerinin 65 yıl önceki muhteşem hikayesini anlatan harika bir yapıt. Türkiye’de Oscar adayı olarak gösterilen bu muhteşem filme hain FETÖPDY’den bir engel geldi. Filmin Kuzey Kore’de henüz vizyona giremediği ve FETÖ’nün filmin vizyona girmemesi için her şeyi yaptığı öğrenildi.

‘TÜRKLERİN KAHRAMANLIKLARININ BİLİNMESİNİ İSTEMİYORLAR’

Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, Ayla filmindeki hikayenin asıl topraklarında henüz vizyona girememiş olmasına ilişkin olarak, Güney Kore abisi olan ve kırmızı bülten ile aranan FETÖ’cü Sinan Öztürk yüzünden filmin Güney Kore’de vizyona girmesinin engellendiğini ve Güney Korelilerin filmi hala izleyemediklerini belirtti. Mustafa Uslu, filmin önüne geçilmesinin nedenini ise kahraman olduğunun öğrenilmemesi için yapıldığını belirtiyor.

FİLMİN YAYINLANMASI İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, filmin hikayesinin doğduğu Güney Kore’de yayınlanması için elinden gelen her şeyi yaptığını ve dağıtımcı ile görüşmelerine devam ettiğini söyledi. 

AYLA TÜRKİYE’DE İZLENME REKORLARI KIRDI

Türkiye’de vizyona girer girmez izlenme rekorları kıran Ayla filmi, sadece 4 haftada tam 3 milyon 104 kişi tarafından izlendi. Öte yandan bu efsane yapıt, Almanya ve Katar dahil olmak üzere onlarca ülkede de gösterimde.v

 

FETÖ Ayla Filmine engel Ayla filmi neden korede yayınlanamıyor Ayla filmi yapımcısı Mustafa Tuna FETÖ Ayla filmini neden engelliyor Güney Kore