Aykut Kocaman, Çaykur Rize Yolunda mı?

TAKİP ET

Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in görevine son veren Çaykur Rizespor'un, Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a teknik direktörlük teklif edeceği iddia edildi.

Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’in görevine son veren Çaykur Rizespor’un, Fenerbahçe’nin eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a teknik direktörlük teklif edeceği iddia edildi.

Süper Ligin daha başında İbrahim Üzülmez ile ayrılık kararı alan Çaykur Rizespor, ligin ilk dört haftasında 2 puan toplayarak oldukça başarısız bir performans sergilemişti.

Teknik direktör arayışına hız veren Çaykur Rizespor yönetiminin takımı, Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman’a emanet etmeyi düşündüğü ileri sürüldü. Çaykur Rizespor’un, İbrahim Üzülmez ile fesih işlemleri tamamlanır tamamlanmaz Aykut Kocaman’a teknik direktörlük için teklif götüreceği ve Kocaman’ında teklife sıcak bakması halinde takımı Kocaman’a teslim edeceği öğrenildi.  

18 yıllık teknik direktörlük kariyerinde İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor ve Fenerbahçe olmak üzere 5 ayrı takımı çalıştıran Kocaman, Fenerbahçe ve Konyaspor’un başına ise iki kez geldi. Kocaman, teknik direktörlük kariyeri boyunca 1 Süper Lig şampiyonluğu ile 3 kerede Türkiye Kupası kazandı.

Çaykur Rizespor Aykut Kocaman İbrahim Üzülmez Fenerbahçe