Aydınlatma Direğine ve Refüje Çarpan Sürücü Yaşamını Kaybetti

TAKİP ET

İzmir'in Bayraklı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce refüje, daha sonra aydınlatma direğine çarpıp yan yola devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü yaşamını yitirdi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde gece saat 23.30 civarında Altınyol Caddesi Adnan Kahveci Üst Geçidi mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, 49 yaşındaki İbrahim Halil Bedük idaresindeki 09 AEK 316 plakalı otomobil, Konak istikametinden Bayraklı istikametine seyrederken sürücüsünün kontrolü yitirmesiyle refüje ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra savrularak yan yola devrildi. 

Kazanın görgü tanıkları tarafından ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

Otomobilde sıkışan İbrahim Halil Bedük, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin kaza mahallinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak özel bir hastanede tedavi altına alınan Bedük, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Bedük'ün cansız bedeni, savcının kaza mahallindeki incelemesini tamamlamasından sonra otopsi işlemi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan tahkikat devam ediyor. 

İzmir Bayraklı Trafik Kazası