Aydın'da Yaşlı Kadını Döverek Gasp Eden Kişi 20 Yıllık Polis Çıktı!

TAKİP ET

Aydın Nazilli ilçesinde 82 yaşındaki kadını dövdükten sonra gasp eden ve tüm ziynet eşyalarını çalan kişi 20 yıllık polis memuru çıktı.

Aydın Nazilli ilçesinde 82 yaşındaki kadını dövdükten sonra gasp eden ve tüm ziynet eşyalarını çalan kişi 20 yıllık polis memuru çıktı. 

Olay, 10 Temmuz günü Aydın’ın Nazilli ilçesinde Yıldıztepe Mahallesinde meydana geldi. 82 yaşında olan Nadire Akdemiz bu adreste bulunan evinde 83 yaşındaki eşi ile birlikte oturuyordu. Yaşlı kadının saat 13.00 sularında camiye gitmesi üzerine 3 çocuk annesi olan Nadire Akdemir ikinci kattaki evde yalnız kaldı.

YAŞLI KADINI DARP ETTİ ZİYNET EŞYALARINI ÇALDI

Nadire Akdemir aradan yarım saat geçmesinin ardından zilin çalması ile eşinin eve döndüğünü sanarak kapıyı açtı. Fakat yaşlı kadının karşısında maskeli bir kişi vardı. Maskeli saldırgan kapıyı iterek içeri girdi ve yaşlı kadını yumruklayarak yere düşürdü. Kadının yere düşmesini fırsat bilen hırsız Nadire Akdemir’in kolunda bulunan 5 bileziği ve kulağındaki küpeleri çekerek çıkarttı. Tüm ziynet eşyaları alan hırsız daha sonra koşarak evden uzaklaştı.

YAŞLI ADAM NAMAZ DÖNÜŞÜ KARISINI KANLAR İÇİNDE BULDU

83 yaşındaki Ali İhsan Akdemir ise namazdan döndüğünde karısını yerde kanlar içinde yatarken buldu. Büyük bir şok geçiren Akdemir, hemen telefona sarılarak birkaç apartman ilerideki evde oturan kızı Enise Satıkın’ı arayarak yardım istedi. Yaşlı adamın kızı hemen polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 82 yaşındaki Nadire Akdemir’i Nazilli Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. 

HIRSIZ 20 YILLIK POLİS ÇIKTI

Evde yaptıkları incelemeler sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri apartmanın çevresinde bulunan ev ve iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Fakat, incelenen güvenlik kameralarından hiçbir sonuç alınamadı. Polis ekipleri güvenlik kameralarından sonuç alamayınca apartmanın yan tarafında bulunan hakim ve savcıların kaldığı lojmanlar önünde nöbet tutan görevli 20 yıllık polis memuru İ.G’nin ifadesine başvurdu. İ.G’yi birkaç kez ifadeye çağıran polis meslektaşlarının ifadesinde çeliştiğini belirleyerek bugün saat 03.00 sularında evine düzenlenen operasyonla 20 yıllık polis memurunu gözaltına aldı. Gözaltına alınan İ.G susma hakkını kullandı. Nazilli Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinden sonra adliyey sevk edilen 20 yıllık polis memuru İ.G tutuklandı.

 

aydın nazilli yaşlı kadın gasp polis memuru hırsız