Aydın'da Rezalet! Stajyer Hemşirelerin Soyunma Odası Cep Telefonuyla İzlendi

TAKİP ET

Aydın Nazilli ilçesinde yaşanan rezalette özel bir hastanedeki temizlik görevlisinin stajyer öğrencilerin soyunma odasına yerleştirdiği cep telefonu ile öğrencileri günlerce izlediği ortaya çıktı.

Aydın Nazilli ilçesinde yaşanan rezalette özel bir hastanedeki temizlik görevlisinin stajyer öğrencilerin soyunma odasına yerleştirdiği cep telefonu ile öğrencileri günlerce izlediği ortaya çıktı.

Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde özel bir hastanede yaşandı. hastanede hemşirelik öğrencisi olan 4 stajyer kızın kendileri için ayrılan soyunma odalarında gizli bir kutu buldukları ve kutudan şüphelenerek içini açtıklarında görüntü kaydı alan bir cep telefonu buldukları öğrenildi. Telefonu hemen hastanenin başhemşiresine götürmek isteyen kız öğrenciler bu sırada karşılaştıkları temizlik görevlisinin ellerinden kutuyu alması ve oradan uzaklaşması sonucunda telefonu veremedi. 

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİLER

Kız öğrenciler kutuyu ellerinden alan F.U isimli temizlik görevlisi ve yaşadıkları olayı okul müdürlerine anlattıktan sonra hemen savcılığa giderek şikayetçi oldular. Savcılığın harekete geçmesi ile Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri özel hastanede temizlik görevlisi olan F.U ve İ.A’yı yakalayarak gözaltına aldı. Temizlik işçilerinin evlerinde de detaylı arama yapıldığı öğrenildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polisin yaptığı arama sonucunda öğrencilerin yakaladığı cep telefonu F.U’nun evinde ele geçirildi. İfadeleri sırasında F.U olayla kendisinin ilgisi olmadığını ve İ.A’nın yönlendirmesi sonrasında kızların elinden cep telefonu olan kutuyu aldığını söyledi. İşlemleri tamamlanan F.U serbest bırakılırken diğer şüpheli İ.A ise soyunma odasına cep telefonunu kendisinin koyduğunu itiraf ederek pişman olduğunu söyledi. Suçunu itiraf eden İ.A işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

 

Aydın Aydın haberleri Nazilli Özel hastanede Stajyer öğrencilerin soyunma odası Gizlice izlenen stajyer öğrenciler