Aydın'da Kız Öğrenci Yurdunda Gerginlik! Sahurda Tartışma Çıktı Kantin Görevlisi Elinde Bıçakla Saldırdı!

TAKİP ET

Aydın'ın Kuşadası ilçesinden gelen habere göre sahur saatlerinde kız öğrenci yurdunda gerginlik çıktı. Üniversite öğrencilerinin kaldığı bir kız öğrenci yurdunda katin işletmecisi olan ve 40 yaşında olduğu öğrenilen Ö.A ve yurtta kalan öğrenciler arasında sahur vaktinde tartışma çıktığı iddia edildi. İddialara göre 40 yaşındaki Ö.A tartışma esnasında öğrencilerin üzerine bıçakla yürüdü. Tüm yaşananlar diğer öğrenciler tarafından cep telefonuna kaydedildi. Gelen bilgilere göre karakola götürülen kantinci ve öğrenciler ifadelerini verdi ve birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinden gelen habere göre sahur saatlerinde kız öğrenci yurdunda gerginlik çıktı. Üniversite öğrencilerinin kaldığı bir kız öğrenci yurdunda katin işletmecisi olan ve 40 yaşında olduğu öğrenilen Ö.A ve yurtta kalan öğrenciler arasında sahur vaktinde tartışma çıktığı iddia edildi. İddialara göre 40 yaşındaki Ö.A tartışma esnasında öğrencilerin üzerine bıçakla yürüdü. Tüm yaşananlar diğer öğrenciler tarafından cep telefonuna kaydedildi. Gelen bilgilere göre karakola götürülen kantinci ve öğrenciler ifadelerini verdi ve birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesinde dün yaşanan olay herkesi şaşırttı. Üniversiteli kızların kaldığı bir yurtta sahur vaktinde kantinci ile bir tartışma yaşandı. kredi ve Yurtlar Kurumunda saat 03.00 sularında sahur vaktinde bir grup öğrenci sahura kalktı. Fakat sahura kalkan öğrencilerin yiyecek bir şeyleri yoktu.

Öğrenciler hemen yurdun kantincisi Ö.A’yı arayarak kantini açmasını istedi. Ö.A öğrencilerin isteği üzerine eşi Z.A ile yurda gelerek kantini açtı. Daha sonra kız öğrenciler K.T ve H.Ö ile kantinci Ö.A arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine kantin görevlisi 40 yaşındaki Ö.A’nın eline bıçak alarak iki kızın ve yanında bulunan kızların üzerine yürüdüğü belirtildi.

Yaşanan gergin anlar orada bulunan diğer kız öğrenciler tarafından kameraya kaydedildi. Ö.A’nın bıçakla üzerlerine yürümesi üzerine korkan öğrenciler oradan kaçmaya başlıyor. Ö.A ile tartışma yaşayan iki kız öğrenci hemen polisi arayarak ihbarda bulunuyor. İki kız öğrenci ve kantinci polis ekipleri tarafından merkeze götürülüyor. İfadeleri alınan şahısların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları belirtildi ve serbest bırakıldı.

 

aydın kuşadasında yurtta gerginlik yurtta sahur saatlerinde tartışma çıktı kantin görevlisi bıçakla saldırdı öğrencilere bıçaklı saldırı aydın kuşadası aydın kız öğrenci yurdu