Aydın'da Katliam Gibi Kaza: Suriyelileri Taşıyan Minibüs Devrildi, Kazada Annesi Ölen Bir Kişi Şoförü Bıçakladı

TAKİP ET

Aydın'da n feci bir kaza haberi alındı. Suriyeli kaçak göçmenleri taşıyan bir minibüsün kontrolden çıkarak yola devrildiği öğrenildi. Yaşanan feci kaza sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği 19 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Aydın’da n feci bir kaza haberi alındı. Suriyeli kaçak göçmenleri taşıyan bir minibüsün kontrolden çıkarak yola devrildiği öğrenildi. Yaşanan feci kaza sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği 19 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, Aydın Söke ilçesinde gece 03.00 sularında meydana geldi. 45 yaşında olan Mikail Çelik’in yönetiminde olan yolcu minibüsü Suriyeli göçmenleri taşıyordu. Minibüs şoförü yol ayrımına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan aracın hızla yola savrulduğu ve devrildiği öğrenildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti.

ANNESİ ÖLÜNCE ŞOFÖRÜ BIÇAKLADI

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri araç içinde sıkışan yolcuları çıkardı. Sağlık ekipleri, kaza yerinde bir kadın yolcunun hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada annesinin öldüğünü öğrenen bir şahıs yanında bulunan bıçağı çıkararak minibüsün şoförünü bıçakladı. Bıçakla yaralanan şoför ve kazada yaralanan yolcular ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza yerinde yaşamını yitiren Suriyeli Awash El Salih ise Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

aydın söke kaza suriyeli yolcu anne şoför bıçak yaralama 1 ölü 19 yaralı