Aydın'da Feci Olay! Yaşlı Kadın Trenin Altında Kaldı

TAKİP ET

İzmir-Denizli seferini yapmakta olan yolcu trenin Aydın'ın Nazilli İlçesi'nden geçtiği sırada bir yaşlı kadın raylara çıkınca trenin altında feci şekilde hayatını kaybetti. İşte detaylar…

İzmir-Denizli seferini yapmakta olan yolcu trenin Aydın’ın Nazilli İlçesi’nden geçtiği sırada bir yaşlı kadın raylara çıkınca trenin altında feci şekilde hayatını kaybetti. İşte detaylar…

İzmir-Denizli arasında sefer yapmakta olan ve M.A isimli makinistin kullandığı 1222 sefer sayılı yolcu treni, Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde bulunan Yeşil Mahalle’de ki yaya alt geçidinin olduğu noktadan geçtiği esnada raylarda bulunan 70 yaşındaki ismi henüz öğrenilemeyen bir kadına çarptı. Feci kaza sonrasında ise hemen olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı.

RAYLARIN ÜZERİNE KAPANIP BEKLEDİ İDDİASI

Alınan ihbar sonrasında ise olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri intikal etti ve polis ekipleri kaza bölgesini güvenlik şeridi ile kapatırken, sağlık ekipleri ise yaşlı kadının olay yerinde can verdiğini tespit etti. Daha sonra ise savcının da incelemesini tamamlamasının ardından ceset hastane morguna kaldırıldı.

Treni kullanan makinist ise yaşlı kadının treni gördüğü esnada raylara kapandığını iddia etti ve korna çalmasına rağmen kalkmadığını ve fren yapsa da duramadığını dile getirdi. Yaşlı kadının ise kimliğinin tespit edilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtilirken, olayla ilgili olarak a soruşturma başlatıldı.