Aydın'da Feci Kaza! TIR'la Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü

TAKİP ET

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde feci bir kaza yaşandı! Karayolu üzerinde TIR ile bir minibüs çarpıştı. Kazada ise minibüs şoförü Ahmet Oğuzhan Yolalan feci şekilde can verdi. İşte detaylar…

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde feci bir kaza yaşandı! Karayolu üzerinde TIR ile bir minibüs çarpıştı. Kazada ise minibüs şoförü Ahmet Oğuzhan Yolalan feci şekilde can verdi. İşte detaylar…

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde feci bir kaza meydana geldi! Aydın-İzmir karayolunda 20 AY 880 plakalı minibüsü ile ilerleyen 26 yaşındaki Ahmet Oğuzhan Yolalan, Erbeyli Mahallesi tarafında Aydın istikametine doğru geçmek isteyen 70 BF 029 plakalı Rafet Kepidek’in kullanmakta olduğu TIR ile çarpıştı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çarpışmanın yaşanması sonucunda ise karayolu üzerinde kazayı görenler hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ise çok sayıda, Jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. TIR’ın kasasının olduğu yere çarpan minibüste sıkışan Ahmet Oğuzhan Yolalan, sıkıştığı yerden uzun süren çalışmalar sonucunda çıkarıldı. Ancak Yolalan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaşanılan feci kaza sonrasında ise TIR’ın şoförü Rafet Kepidek gözaltına alınırken, kaza ile ilgili olaraksa soruşturma başlatıldı.

Aydın Aydın haberleri haberler haber İncirliova İzmir İzmir haberleri