Aydın'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Aydın'ın Buharkent ilçesinde kamyonet, yolcu otobüsü ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası sonucu 2 kişi yaşamını kaybederken, 2 kişide yaralandı.

Aydın - Denizli karayolunun Buharkent ilçesi Ortakçı mevkisinde seyreden otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktıktan sonra refüjdeki aydınlatma direğine çarparak devrildi. 

Kaza anında karşı şeritten gelmekte olan şehirlerarası yolcu otobüsü ise devrilen aydınlatma direğine çarptıktan sonra sürücüsünün kontrolünden çıkarak Muzaffer Göçhan idaresindeki kamyonete çarptı. 

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Kaza mahalline ulaşan sağlık ekiplerinin ilk kontrolünde yolcu otobüsü sürücüsü Gürsel Kurşun ve yolcu otobüsünde seyahat eden Büşra Sarıaslan'ın kaza mahallinde yaşamını kaybettiği belirlendi. 

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Davut Demirpolat ve otobüste yolcu olarak bulunan Dursun Başer'e ilk müdahaleyi sağlık ekipleri kaza mahallinde yaptıktan sonra ambulanslarla ilçedeki hastaneye kaldırdı. 

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.     

Aydın Buharkent Trafik Kazası