Aydın'da Otobüsle Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü

TAKİP ET

Aydın'ın Didim ilçesinde seyir halinde olan yolcu otobüsü kavşaktan ana yola çıktığı esnada otomobile çarparak metrelerce sürüklendi. Kazada otomobildeki 4 kişi yaşamını kaybetti.

Akşam saat 21.00 civarında Didim-Söke Karayolu Uslu Sitesi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, Didim-İstanbul seferini yapmakta olan A.İ.'nin kullandığı 06 BD 9008 plakalı yolcu otobüsü, kavşaktan ana yola çıkış yaptığı esnada 45 yaşındaki Erdinç Atılgan idaresindeki 09 AIT 232 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle yolcu otobüsü, otomobili metrelerce sürükledi.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ön kısmında hasar meydana gelen yolcu otobüsünün sürücüsü ve yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Otomobilin içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkartıldı.

Sağlık ekiplerinin kaza mahallindeki ilk kontrolünde sürücü Erdinç Atılgan’ın kaza mahallinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, yaralanan 43 yaşındaki eşi Serap Atılgan ile 44 yaşındaki Ayşe ve 44 yaşındaki Yasin Sazboğa çifti sağlık ekiplerinin kaza mahallindeki ilk müdahalesinden sonra ambulanslarla ağır yaralı olarak nakledildikleri Didim Devlet Hastanesi'nde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını kaybettiler. 

Kazanın ardından cumhuriyet savcısı kaza mahalline gelerek incelemede bulundu. Didim-Söke karayolu ise kazadan dolayı trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaza mahallinden kaldırılmasından sonra karayolunda ulaşım normal seyrine döndü. Hasar gören yolcu otobüsünde seyahat eden yolcular ise başka bir araçla bölgeden tahliye edildi.

Aydın Didim Trafik Kazası