Avukatını ve emekli icra müdürünü kaybedilen tahliye davası nedeniyle öldürmüş

TAKİP ET

Bodrum ilçesinde yaşanan korkunç bir olay, Muğla'nın gündemini sarsmış durumda. Galip Ö. adlı şüpheli, araçta tartıştığı avukatı Mehmet Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ı tabancayla vahşice öldürdü. Cinayetin ardındaki korkunç neden ise, işlettiği otelin tahliye davasının kaybedilmesini sorumlu tutması oldu.

Olayın Detayları:

Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde dün saat 17.30 sularında yaşanan bu dehşet verici olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı. Galip Ö., arkadaşı Osman K. ile birlikte avukat Çam ve emekli icra müdürü Çavdar ile buluşup kahve içtikten sonra yemek yemek üzere bir araca bindi. Ancak yolda Galip Ö. ile avukat Çam arasında çıkan tartışma, dehşetin başlangıcı oldu.

Tartışma esnasında Galip Ö., yanında taşıdığı tabancayı kullanarak önce emekli icra müdürü Çavdar'ı, araçtan indiği sırada da avukat Çam'ı başından vurdu. Galip Ö. daha sonra arkadaşı Osman K.'nin aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

İhbar ve Olay Yerine Müdahale:

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin hemen ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu, başlarından vurulan Çavdar ve Çam'ın hayatlarını kaybettiği tespit edildi. Savcının incelemelerinin ardından cenazeler, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Şüphelilerin Teslim Olması:

Bir süre sonra Galip Ö., aracına binerek Osman K.'yi karakola bırakmasını söyledi ve jandarma ekiplerine teslim oldu. Jandarma ekipleri, Osman K.'yi Denizli'ye gitmeye çalışırken yakalayarak Bodrum'a getirdi.

Şüphelilerin İtirafları:

Galip Ö., jandarma sorgusunda suçunu itiraf ederek, avukat Çam ve emekli icra müdürü Çavdar'ı işlettiği otelin tahliye davasının kaybedilmesinden sorumlu tuttuğunu söyledi. Galip Ö.'nün, avukat Çam'ı emekli icra müdürü Çavdar aracılığıyla bulduğu belirtildi.

Adli Süreç:

Şüpheliler Galip Ö. ve Osman K., jandarmadaki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 

Cenaze Törenleri:

Avukat Mehmet Erdal Çam'ın cenazesinin Bodrum Adliyesi önünde düzenlenecek törenin ardından Bitez Adliye Camii'ne götürüleceği ve burada kılınacak namazın sonrasında Akyarlar Kemer Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi. Emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ın cenazesi için ise yurt dışındaki oğlunun gelmesinin beklenildiği öğrenildi.

Bodrum cinayet