Avukat Handan Bakbak ve Didem Arslan Yılmaz arasında ne oldu?

TAKİP ET

Uzman hukukçu olarak yorumculuk yaptığı bir televizyon programında, ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın kendisini azarladığını iddia ederek yayını terk eden Handan Bakbak'ın konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Uzman hukukçu olarak yorumculuk yaptığı bir televizyon programında, ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın kendisini azarladığını iddia ederek yayını terk eden Handan Bakbak’ın konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın kendisini çocuk gibi azarlayarak tehdit ettiğini iddia eden avukat Bakbak, Yılmaz hakkında verdiği şikayet dilekçesinde de kendisinin ünlü sunucu tarafından milyonların önünde çocuk gibi azarlandığını ve bu durumun kadınlık onuruna, mesleki itibarına ve saygınlığına zarar verdiğini belirterek ‘Hakaret, kamuoyu önünde küçük düşürme, kişilik ve mesleki hakların ihlali ve tehdit’ suçundan şüpheli hakkında dava açılmasını talep etti. 

Avukat Handan Bakbak’tan Suç Duyurusu

Hürriyet’te yer alan habere göre, ünlülerin avukatı olan ve Didem Arslan Yılmaz’ın sunuculuğunu üstlendiği bir televizyon programında uzman yorumcu olarak yer alan Handan Bakbak, sunucu Didem Arslan Yılmaz tarafından milyonların önünde azarlandığını iddia ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 9 Aralık tarihinde programa katılmak için stüdyoya gittiğini ve kayıp olan Kaan Kavas olayının işlendiği sıralarda kayıp şahsın annesine yardımcı olmak için söz almaya çalışırken Didem Arslan Yılmaz’ın kendisine parladığını ve ‘Yeter, yayınımı sabote ediyorsun’ dediğini söyledi.


Yayını Terk Etti

Programın reklam arasına girmesiyle stüdyoda herkesin içinde kendisi oturduğu sıralarda yanına gelen sunucu Yılmaz’ın öfkeyle kendisine bağırmaya başladığını ve ‘Yeter. Sana sus demekten bıktım. Yayın akışını bozuyorsun. Seninle uğraşmaktan yayınımı yapamıyorum, sorumu soramıyorum’ dediğini öne sürdü. Bu davranış karşısında sunucuyla hiç muhatap olmadığını söyleyen Handan Bakbak, sakince toparlanarak yayını terk ettiğini ve stüdyodan ayrıldığını belirtti. 



 

handan babak didem arslan şikayet televizyon