Avukat Celal Ülgen Sözcü Gazetesi İle İlgili Açıklama Yaptı! 'Buradan FETÖ'cü Çıkmaz'!

TAKİP ET

Sözcü Gazetesi Avukatı Celal Ülgen bugün Sözcü Gazetesine yapılan operasyon ile ilgili açıklama yaptı. Sözcü gazetesi Avukat Celal Ülgen, 'Buradan FETÖ'cü Çıkmaz' açıklamalarında bulundu. işte Avukat Celal Ülgen'in yaptığı açıklamanın detayları.

Sözcü Gazetesi Avukatı Celal Ülgen bugün Sözcü Gazetesine yapılan operasyon ile ilgili açıklama yaptı. Sözcü gazetesi Avukat Celal Ülgen, ‘Buradan FETÖ’cü Çıkmaz’ açıklamalarında bulundu. işte Avukat Celal Ülgen’in yaptığı açıklamanın detayları.

Bugün Sözcü Gazetesine yapılan operasyon sonrasında Sözcü Gazetesi binası önünde konuşan Avukat Celal Ülgen,  “Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken çıkış yolunu başlattığı gün, böyle bir günde Sözcü Gazetesi'nin sahibi, sayın Burak Akbay ve Sözcü Gazetesi'nde 3 kişi hakkında arama ve el koyma uygulanırken haberimiz oldu. Derhal olay yerine gittik.  Kararı okudum. Son derece absürt, akla ziyan ve hukuki yönden tartışılacak hiçbir yönü olmayan mantığa aykırı bir karar ile karşılaştım. Kararda, dijital belgelere el koyulması hükmü de vardı. Bu kapsamda Burak Akbay'ın evinde yapılan aramada hiçbir şey bulunmadı. Sadece mini ipad bulundu ve el konuldu. Arabası arandı herhangi bir şeye el konulmadı. Eş zamanlı olarak Sözcü Gazetesi'nin mali işlerden sorumlu müdürü Yonca hanım hakkında ve ayrıca internet sorumlu müdürü hakkında ve bir muhabir hakkında aynı amaçlı kararlar çıktığını öğrendik” şeklinde konuştu. 

‘BURADAN FETÖ’CÜ ÇIKMAZ’

Celal Ülgen açıklamalarına şöyle devam etti: “Açıkça söyleyebilirim. Buradan kesinlikle bir FETÖ'cü çıkmaz. Sözcü Gazetesi'nde FETÖ yandaşı çıkmaz. FETÖ'nün karşıtlarını, düşmanlarını aramak istiyorlarsa buradayız. FETÖ'nün düşmanı olduğumuz için FETÖ'ya bu kadar zaman kök söktürdüğümüz için bize el koymak istiyorlarsa buradayız.” dedi.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÜLKÜSÜNÜ SÜRDÜRMEK SUÇSA BURADAYIZ

Avukat Celal Ülgen, “Türkiye Cumhuriyeti'nde Mustafa Kemal ülküsünü sürdürmek, yaşatmak bir suçsa bunu sorguluyorlarsa, buradayız. Biz, Sözcü yıkılmayacak. Sözcü'nün Mustafa Kemal sevdası, aşkı,  FETÖ düşmanlığı yıkılmayacak. Kimi kripto FETÖ'cülerın Sözcü'yü hedef göstermesi, Sözcü'yü bugüne kadar taşıdığı işlevinden yıldırmayacak. Devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

 

sözcü gazetesine operasyon sözcü gazetesi avukatı celal ülgenden açıklama buradan FETÖCÜ çıkmaz 19 mayıs 2017 sözcü gazetesi operasyonu