Avrupa'nın Göbeğinde Skandal Olay! Hayatta Kalmak İçin Herkesin Gözü Önünde Cinsel İlişkiye Giriyor

TAKİP ET

Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Omonia Meydanı'nda 19 yaşındaki genç bir kadının 20 Euro karşılığında erkeklerle birlikte olduğu ve Almanya'ya gitmeyi başaramazsa hayatına son vereceğini belirttiği öğrenildi.

Yunanistan’ın başkenti Atina’daki Omonia Meydanı’nda 19 yaşındaki genç bir kadının 20 Euro karşılığında erkeklerle birlikte olduğu ve Almanya’ya gitmeyi başaramazsa hayatına son vereceğini belirttiği öğrenildi.

Atina’da bulunan Omonia Meydanı’nda 19 yaşında olduğu öğrenilen genç bir kadın göçmen Almanya’ya gitmeyi başaramadığı takdirde hayatına son vereceğini söylüyor.

‘ASLINDA BU BÜYÜK BİR AYIP’

Afganistan’da yaşayan ailesinin vücudunu para karşılığında sattığından haberi olmadığını söyleyen genç kadın bu sebepten gerçek adını hiçbir yerde açıklamıyor. Bütün yaşlı erkeklerin cinsel ilişki için beklediğini söyleyen genç kadın bu yaptığının aslında büyük bir ayıp olduğunu söylüyor. Bu işi yapmak istemediğini ancak sokakta yaşadığı için yapmak zorunda kaldığını belirtiyor.

PARA KARŞILIĞINDA ERKEKLERLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRİYOR

Cinsel ilişkiye girdiği kişi başına 20 Euro para alan genç kadın bölgede yaşanan mülteci akını sonucunda fiyatların daha da düştüğüne dikkat çekiyor. Öte yandan Birleşmiş Milletler verilerine göre bu durumda olan yaklaşık 50 bin kişi var. 2008 yılında meydana gelen ekonomik krizin yaralarını hala daha sarmaya devam eden Yunanistan’da para karşılığında cinsel ilişkiye giren Afgan, Suriyeli, Pakistanlı ve Iraklı mülteci bulunuyor. 

 

Dünya haberleri Yunanistan Mülteci Cinsel ilişki Para Afganistan