Avrupa Ligi'nde Büyük Gerilim! Fenerbahçe'li Volkan Demirel ve Görevliler Arasında Kavga Çıktı

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Vardar maçı sonrasında statta gerilim dolu anlar yaşandı. Fenerbahçe'nin kalecisi olan ve Vardar maçında yedek kulübesinde bekleyen Volkan Demirel maç sonrasında Fenerbahçeli taraftara sert müdahale ettiği öne sürülen stat görevlileri ile kapıştı.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Vardar maçı sonrasında statta gerilim dolu anlar yaşandı. Fenerbahçe’nin kalecisi olan ve Vardar maçında yedek kulübesinde bekleyen Volkan Demirel maç sonrasında Fenerbahçeli taraftara sert müdahale ettiği öne sürülen stat görevlileri ile kapıştı.

FENERBAHÇE HÜSRANA UĞRADI

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda karşılaştığı Vardar mücadelesinde maçın sonucu hüsrana uğrattı. Vardar’a 2-0 yenilen Fenerbahçe’de maçın ardından da gerilim had safhaya çıktı. 

FENERBAHÇE TARAFTARLARI SAHAYA DALDI

2-0’lık mağlubiyetin ardından hakemin bitiş düdüğünü çalmasından sonra saha bir anda karıştı. Fenerbahçe taraftarlarının bir anda sahaya inerek Aatif Chahechouhe’ye tepki gösterdiği görülürken taraftarların stat görevlileri tarafından sert bir müdahale ile sahadan çıkarıldığı iddia edildi.

VOLKAN DEMİREL VE GÖREVLİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Fenerbahçe taraftarına yapılan ser müdahale karşısında takımın kalecisi olan ve maçta yedek kulübesinde yer alan Volkan Demirel’in stat görevlilerine tepki gösterdiği görüldü. Volkan Demirel ve stat görevlileri arasında çıkan tartışma sonrasında kaleci Demirel’in taraftara sarılması ile gerilimin durulduğu görüldü. 

 

volkan demirel avrupa ligi vardar maçı fenerbahçe taraftar stat görevlileri kavga sert müdahale vardar fenerbahçe karşılaşması