AVM'lerde Efsane Cuma Çılgınlığı! Kavga Ettiler, Yerlerde Sürüklendiler

TAKİP ET

Dünyada Black Friday olarak bilinen Türkiye'de ise efsane Cuma adıyla anılan alışveriş sektöründe birçok firmanın yüksek oranda indirimler yaptığı bugün adeta alışveriş merkezlerinde izdiham yaşandı. Alışveriş çılgınlığı sırasında bazı AVM lerde birbiriyle tartışanlar Hatta mücadele edenler bile oldu.

Bütün dünyada olduğu gibi bugün alışveriş sektöründe birçok firma Türkiye'de de yüksek oranda indirimler yaparak efsane cumayı karşıladı. Efsane Cuma çılgınlığı sırasında bazı alışveriş merkezlerinde birbirleriyle tartışanlar Hatta yerde sürüklenenler bile oldu.

BİRBİRLERİNİ EZDİLER

Efsane Cuma nedeniyle alışveriş sektöründe birçok firma yüksek oranda indirimler yaptı. Dünya ile aynı anda Türkiye'de de başlayan efsane cuma indirimleri ne kaçırmak istemeyenler Sabahın ilk saatlerinden itibaren mağazalara Akın etti. Çok sayıda kişi alışveriş merkezleri açılır açılmaz indirimleri ne olduğu markalara hücum ederken alışveriş çılgınlığı sırasında birbiriyle tartışanlar ve kavga edenler bile oldu. Alışveriş yapanlar o kavramlarını cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Efsane Cuma Black Friday avm izdiham