ATV'nin sevilen dizisi Hercai'nin günü değişti

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarını en çok izlenen yapımlarından biri olan Hercai için yeni bir karar alındı ve sevilen dizinin yayın gününde değişikliğe gidildi.

ATV ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarını en çok izlenen yapımlarından biri olan Hercai için yeni bir karar alındı ve sevilen dizinin yayın gününde değişikliğe gidildi. Yayınlandığı ilk bölümünden bu yana Cuma akşamları seyircisiyle buluşan dizinin bundan sonra Pazar akşamları ekranda olacağı öğrenildi. İşte tüm detaylar…

Yeni Bölümleri Pazar Akşamı Ekrana Gelecek

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in yer aldığı Hercai dizisi ilk bölümünden bu yana Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ederken diziyle ilgili bir son dakika değişikliği yaşandı. Son olarak 52. bölümüyle ekrana gelen dizinin bundan sonra Pazar akşamları ekranda olacağı öğrenildi. 


Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Mardin’in Midyat ilçesinde çekilen ve hikayesiyle herkesi ekrana kilitleyen Hercai’nin yeni bölümleri artık Pazar akşamı seyircinin beğenisine sunulacak. 

Maria ile Mustafa Final Yapmıştı

ATV ekranlarında Pazar akşamı yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinin final yapmasının ardından boşalan Pazar akşamına Hercai getirildi. Hercai’nin yeni bölümlerinin Pazar akşamları ekrana geleceğinin açıklanmasının ardından ATV’de Cuma akşamları hangi dizinin yayınlanacağı merak edilmeye başlandı.


Son Bölümde Miran Gözaltına Alınmıştı

Hercai’nin son yayınlanan yeni bölümünde Azize’yi öldürmekle suçlanan Miran’ın polisler tarafından gözaltına alınması herkeste büyük bir şok etkisi yarattı. Cihan’ın yaptığı plan Miran’ın başını yakarken dizinin yeni bölümünde Azize’ye ne olduğu ve Miran’ın hapse girip girmeyeceği gibi pek çok sorunun cevap bulması bekleniyor.
 

hercai dizi atv yeni bölüm