Atatürk Havalimanı'nda Büyük Skandal! Bir Kadın Herkesin Gözü Önünde Geri Dönüşüm Kutusuna Tuvaletini Yaptı

TAKİP ET

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pes dedirten bir olay yaşandı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde çekilen skandal görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Havalimanında tuvaleti gelen bir kadın çevredeki kalabalığa aldanmadan pantolonunu indirdi ve geri dönüşüm kutusuna tuvaletini yaptı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda pes dedirten bir olay yaşandı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde çekilen skandal görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Havalimanında tuvaleti gelen bir kadın çevredeki kalabalığa aldanmadan pantolonunu indirdi ve geri dönüşüm kutusuna tuvaletini yaptı. 

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çekilen görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tuvaleti gelen bir kadının çevredeki yoğun kalabalığa aldırış etmeden pantolonunu indirerek geri dönüşüm kutusuna tuvaletini yapması bu kadarına da pes dedirtti. Skandal görüntülerin 23 Haziran günü amatör kamera tarafından çekildiği öğrenildi.

TUVALETE GİTMEK YERİNE GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNU TERCİH ETTİ

Skandala imza atan kadın yolcunun henüz kim olduğu bilinmezken yaptığı davranış herkesi şok etti. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde kadın, tuvaletinin gelmesi ile havalimanının tuvaletini tercih etmek yerine geri dönüşüm kutusuna yönelen ve pantolonunu hiç çekinmeden indirerek geri dönüşüm kutusuna tuvaletini yapan kadın etraftaki insanları da şok etti. Her gün yoğun kalabalığın yaşandığı Atatürk Havalimanında etrafındaki insanlara aldanmayan kadının çekilen görüntüleri yok artık dedirtti. 

 

istanbul atatürk havalimanı skandal görüntüler havalimanına tuvaletini yaptı kadın yolcu