Ataşehir'de kaza: kadın şans eseri kurtuldu, kaza anı güvenlik kamerasında!

TAKİP ET

28 Mayıs Pazar günü saat 20.00 sularında Kayışdağı Mahallesi'nde, bir sokak kesişiminde iki otomobil çarpıştı ve savruldu. Bu sırada kaldırımda yürüyen bir kadın, şans eseri kazadan kurtuldu. Kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt edildi.

İddiaya göre, kontrolsüz bir şekilde ara sokağa giren iki otomobil, dört yol kesişiminde çarpıştı. Kazanın etkisiyle her iki otomobil de savruldu. Bu esnada kaldırımda yürüyen kadın, iki aracın arasında kalmaktan şans eseri kurtuldu. Bir otomobilin tamponu kadına çarparak çıktı. Kadın hafif şekilde yaralanırken, durumu şaşkınlıkla karşıladı. Kazayı görenler hemen kadının yardımına koşarken, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Hafif yaralanan kadın, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

“ADIMIMI YOLA ATSAYDIM ÖLÜYORDUM”

Kaza sonucu hafif yaralanan 60 yaşındaki Gülsüm May yaşadığı korku dolu anlatarak, “Bir araç aşağıdan geliyordu, diğeri de karşıdan geliyordu ama bir tanesi hızlıydı. Kaldırımdan adımımı atacaktım birbirlerine vurdular. Bir tanesinin kopan tamponu fırlayarak bana çarpınca sırt üstü yere düştüm. 2 saniye daha adımımı atsaydım işim bitmişti, ölebilirdim” ifadelerini kullandı.

“KASİS İSTİYORUZ”

Mahallede çok fazla bu ve benzeri kazaların yaşandığını ifade eden Pelin Erdem “Kaza akşam saatinde olmuştu, ama burada saat fark etmiyor. Her saatte bir kazayla karşılaşabiliyoruz. Bizim sıkıntılar bunla ilgili, çok kez şikayet oluşturduk. Bir kasis istiyoruz diye. Ama ara sokak olduğu için kasis yapamadıklarını söylediler. Ben böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Karşıda ara sokakta kapan bile yapmışlar” dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anının güvenlik kamerasına yansıdığı görüntülerde, dört yol kesişiminde iki otomobilin çarpışması sonucunda bir otomobilin savrulduğu görülüyor. Şiddetli çarpışma sonucunda yerinden çıkan otomobilin tamponu, kaldırımdaki kadına çarparak onu yere düşürüyor. Kazayı görenlerin yardımına koştuğu anlar da görüntülerde yer alıyor.

trafik kazası İstanbul Ataşehir