Atalay Demirci'nin Nasıl Şampiyon Olduğu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

FETÖ terör örgütü üyesi olan Atalay Demirci'nin örgüt içerisinde gerçekleştirilen bir kampanya sonrasında birinci seçildiği ortaya çıktı.

FETÖ terör örgütü üyesi olan Atalay Demirci'nin örgüt içerisinde gerçekleştirilen bir kampanya sonrasında birinci seçildiği ortaya çıktı. 

 FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken bir döneme damgasını vuran Atalay Demirci'nin de terör örgütüne üye olduğu öğrenildi. Bir yarışma programında yaptığı taklitlerle ünlü olurken finalde şampiyon olarak büyük ödülün sahibi olmuştu. 

Atalay Demirci'nin şampiyon olması FETÖ operasyonlarının ardından büyük şaşkınlığa neden olmuştu. Şampiyonun terör örgütü üyesi olması tartışmalara sebep olurken nasıl birinci olduğu merak konusu oldu. Bazı kişiler tarafından terör örgütü tarafından oylamalara şaibe karıştırıldığı dahi iddia edilmişti. Bunun üzerine konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

KAMPANYA BAŞLATILMIŞ

Soruşturma kapsamında ortaya çıkan sonuçlara göre örgüt mensubu kişilerin gizli mesajlaşma platformu üzerinden bir kampanya başlattığı ve oyların Atalay Demirci'ye gönderilmesi için çeşitli çağrılarda bulundukları öğrenildi. Oy toplama talimatının ardından pek çok örgüt üyesi tarafından mesaj gönderildiği belirlendi. Savcı tarafından gelen bilgilerin hala incelendiği öğrenildi. Mahkeme heyeti yeni gelen belgeleri incelemek ve sanık avukatlarını da dinlemek adına duruşmayı ertelediğini açıkladı. Atalay Demirci operasyonlar sırasında polis tarafından gözaltına alınmış ve sonrasında serbest bırakılmıştı. Önce iddiaları yalanlamış ardından FETÖ terör örgütüne üye olduğunu kabul etmişti. 

atalay demirci fetö terör örgütü birincilik