Ata Tecavüz Eden Adamın Pişkinliği Pes Dedirtti: Bir Sigara Yakarak Dinlendi!

TAKİP ET

Rusya'da pes dedirten bir olay meydana geldi. At çiftliğinde çalıştığı öğrenilen bir adamın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde çiftlikteki bir atı önce elle taciz ettiği daha sonrada mide bulandıran bir şekilde ata tecavüz ettiği görüldü.

Rusya’da pes dedirten bir olay meydana geldi. At çiftliğinde çalıştığı öğrenilen bir adamın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde çiftlikteki bir atı önce elle taciz ettiği daha sonrada mide bulandıran bir şekilde ata tecavüz ettiği görüldü. 

Olay, Rusya’nın Batısında yer alan Ufa kentinde meydana geldi. Kentte bir çiftlikte çalışan adamın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri polisleri bile şoka soktu. Görüntülerde, çiftlikteki bir kısrağın çitlere sıkıştığı çiftlik çalışanının da kısrağa tecavüz ettiği görüldü. 

PİŞNİLİĞİ YOK ARTIK DEDİRTTİ

Polisin incelediği görüntülerde, çiftlik çalışanı adamın ilk olarak atı eliyle taciz ettiği daha sonrada ata tecavüz ettiği görüldü. Çiftlikteki kameralar tarafından kaydedilen iğrenç anlarda adamın ata tecavüz ettikten sonra pişkin adamın tecavüz ettiği atın yanından uzaklaşırken bir sigara yakarak bir yere oturup dinlendiği görüldü.

DELİLLERİ YOK ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAKMIŞ

Olayı gerçekleştiren adamın ismi verilmezken adamın görüntülerde geride delil bırakmamak için çiftlikteki samanları ateşe verdiği ve çiftliği kundaklamaya çalıştığı görüldü. Çiftlikte çıkan yangın üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kamera görüntülerini inceleyerek olayı çözdü ve sapık adamı yakalayarak tutukladı.

 

Rusya Ufa Çiftlik Çiftlik Çalışanı At Ata tecavüz etti Sigara yaktı Çiftliği yaktı Tutuklama Ata tecavüz