At Keserken Yakalandılar, "Kendimiz Yiyecektik" Dediler

TAKİP ET

Kayseri'de boş bir arazide at kesimi yapan baba oğul yakalanınca yapmış oldukları savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu. Atları yiyeceklerini açıkladılar.

Kayseri'de boş bir arazide at kesimi yapan baba oğul yakalanınca yapmış oldukları savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu. Atları yiyeceklerini açıkladılar. 

Kayseri'nin İncesu ilçesinde bulunan bir kırsalda ev kiralayan baba oğul yanlarında getirdikleri atları burada kimse görmeden kesmek ve satışını gerçekleştirmek istediler. Bunun ardından bölgede devriye gezen jandarma ekiplerinin dikkatini çekince ardından yakayı ele vermek zorunda kaldılar. Kesmiş oldukları atları yanlarında getirdikleri halı yıkama arabası ile şehir merkezinde kasaplara satma planları oldukları öğrenildi. 

Baba oğlun bir süredir atları kesip alım satım işlemi yaptıkları öğrenildi. Konu hakkında yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Bunun ardından jandarmaya yakalanan baba ile oğlun savunması büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

KESİP YİYECEKLERİNİ AÇIKLADILAR

Kırsal bölgede bir ev kiralayan ve kimseler tarafından rahatsız edilmek istemeyen baba ile oğul kısa sürede jandarma ekiplerine yakalandılar. Bir çoban tarafından atların kesildiği görülünce hemen jandarma ekiplerine haber verdiği öğrenildi. Olay yerine elen jandarma ekipleri kesim sırasında baba ile oğlun suçüstü yakalandıklarını ifade etti. Ancak baba ile oğul bu süreç içerisinde verdikleri ifadelerde kestikleri atların satılmayacağını kendileri tarafından yendiğini ifade ettiler. Ancak bu durum gözaltına alınmalarını engelleyemedi. Konu hakkında soruşturma başlatılırken kesilen atların nereden nasıl alındığı ve sonrasında etlerin kimlere satılacağı konusunda incelemelerin deva ettiği öğrenildi. 

kayser kaçak kesim at kesimi