Asuman'la Sevgili Dünürüm saat kaçta başlıyor? 

TAKİP ET

Show TV ekranlarının yepyeni yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm bugün yayın hayatına başlıyor. Merakla beklenen yarışmada lezzet ustası olmaya aday gelinler mutfaktaki hünerlerini göstermek için kolları sıvıyor.

Show TV ekranlarının yepyeni yarışması Asuman’la Sevgili Dünürüm bugün yayın hayatına başlıyor. Merakla beklenen yarışmada lezzet ustası olmaya aday gelinler mutfaktaki hünerlerini göstermek için kolları sıvıyor. Anneleri ve kayınvalideleri ile beraber mutfağa girecek olan gelinlerin yaptıkları yemekleri tatmak ve puan verme görevi ise rakipleri olan diğer gelinlere düşüyor. İşte Asuman’la Sevgili Dünürüm ile ilgili tüm detaylar…

Asuman’la Sevgili Dünürüm Saat Kaçta Başlayacak?

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Asuman Krause, hem renkli hem de heyecan dolu bir yarışmayla hafta içi her gün Show TV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümü bugün yayınlanacak olan Asuman’la Sevgili Dünürüm saat 16.00’da Show TV ekranlarında olacak.


5 Ayrı Takım Yarışacak

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanacak olan yarışmada kayınvalide, anne ve gelinlerden oluşan 5 ayrı takım yarışacak. 5 gün boyunca en lezzetli yemeği yapmak ve rakiplerinden en yüksek puanı almak için mücadele edecek olan gelinlere anne ve kayınvalideleri eşlik edecek. 


10 Bin Liralık Ödül Kazanacaklar

Asuman Krause’nin enerji ve eğlence dolu sunumuyla ekranlara ayrı bir neşe katacak olan Asuman’la Sevgili Dünürüm programında gelinler ve dünürler büyük ödülü kazanmak için kolları sıvadı. Merakla beklenen yarışma programı Asuman’la Sevgili Dünürüm’de haftanın kazanan takımı 10 bin liralık ödülün sahibi olacak.

İlk Gün Yarışmacısı İlke Hanımın Puanları

Asuman'la Sevgili Dünürüm yarışmasının ilk gününde yarışan isim İlke Hanım oldu. Rakipleri için muhteşem bir menü seçen İlke Hanımın menüsüsünde balık çorbası, atom, karides güveç, fırında somon, roka salatası, profiterol ve Reyhan şerbeti yer aldı. Rakiplerine yemeklerine beğendirebilmek için hunharca çalışan İlke Hanım gününü tamamladı ve bugün rakiplerinden Ebru Hanımdan 4, Zeliha Hanımdan 2, Gülşah Hanımdan 4 ve Bilge Hanımdan 3 puan alarak toplamda 13 puanın sahibi oldu.

asumanla sevgili dünürüm show tv