Asuman'la Sevgili Dünürüm ne zaman yayınlanacak? 

TAKİP ET

Show TV ekranlarına yepyeni ve eğlence dolu bir tat getirecek Sevgili Dünürüm adlı yarışmanın yayın tarihi herkes tarafından araştırılmaya başlandı.

Show TV ekranlarına yepyeni ve eğlence dolu bir tat getirecek Sevgili Dünürüm adlı yarışmanın yayın tarihi herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Asuman Krause’nin harika sunumuyla ekrana gelmeye hazırlanan yarışmanın ne zaman yayınlanacağı ve saat kaçta ekranlarda olacağı büyük bir merakla bekleniyor. İşte Sevgili Dünürüm yarışması ile ilgili tüm detaylar…

Sevgili Dünürüm Yarışması Ne Zaman Yayınlanacak?

Show TV ekranlarında yayın hayatına geçmek için hazırlanan Sevgili Dünürüm adlı yarışmayı Asuman Krause sunacak. Dünürlerin menüyü belirlediği gelinlerin yemeği yaptığı yarışmanın yayın tarihi ve saati henüz açıklanmadı. 


Gelinlerin Lezzet Yarışı Çok Yakında Sizlerle

Dünürlerin birleşerek menüyü belirleyeceği gelinlerin ise belirlenen yemekleri yapacağı eğlence ve lezzet dolu yarışmada elinin lezzetine güvenen gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken ortaya çıkarılan yemeklerin tadına bakarak puan verecek olan diğer gelinler büyük bir rekabete hazır bekliyor. 


Asuman Krause Kimdir?

Show TV ekranlarında muhteşem bir lezzet yarışında sunuculuk yapacak olan Asuman Krause, 1 Mart 1976 yılında doğdu. 1998 Türkiye ikinci güzeli olan Krause, eski manken, oyuncu, sunucu ve şarkıcıdır. Çerkez bir anne ve Alman bir babanın kızı olan Asuman Krause, Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta Türkiye’ye geri dönen ünlü sunucu annesiyle birlikte Ankara’ya yerleşti. Basketbolcu olma hayalini gerçekleştirmek isteyen Krause, Almanya Genç Milli Basketbol Takımı’na girdi ve Berlin’in en iyi 10 oyuncusu arasında yer almayı başararak Basketbol hakemliği de yaptı. 1998 yılında Türkiye ikinci güzeli seçilen Krause, bu yarışmanın ardından mankenliğe başladı. 2005 yılında Yaz Sabahı adlı programda sunuculuk yaptı ve yine aynı yıl Sen Ne Dilersen adlı filmde oyunculuğa adım attı. Yine 2005 yılında Sonradan Görme adlı dizide ünlü oyuncu ve şarkıcı Metin Şentürk’le başrolü paylaştı. Yine aynı yıl Aynı Çatı Altına isimli yapımda rol üstlendi. Ardından No Savaş Yes Manken tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılında mankenliği bırakma kararı alan Asuman Krause, mankenliğin ardından şarkıcılığa başladı. Çekimleri Arjantin’de gerçekleştirilen Fear Factor adlı yarışmada sunuculuk yaptı. Bu yarışmanın ardından Show TV’de yayınlanan Whipeout yarışmasında sunuculuk görevini üstlendi. 2013 yılında ise Çocuk Oyuncağı yarışmasını sundu. Türkçe, Almanca, İngilizce ve Fransızca bilen Krause, 2006 yılında Çok Yalnızım ve 2008 yılında Kukla adlı albümleri çıkardı. 
 

asuman krause sevgili dünürüm