Aslan Zirvenin Peşini Bırakmıyor

TAKİP ET

Süper Lig 25. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibini 5 – 0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Süper Lig 25. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena’da Antalyaspor’u ağırlayan Galatasaray, rakibini 5 – 0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Bu galibiyetle zirve yolundaki yarışını sürdüren Galatasaray, lider Medipol Başakşehir’in zorlu rakibi Fenerbahçe’yi mağlup ettiği haftada lider ile arasındaki 8 puan farkı korudu.

Galatasaray’ın gol ayakları 25. Haftada iş başındaydı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Sofiane Feghouli ile 1 – 0 öne geçen sarı kırmızılı ekip, 65. dakikada Henry Onyekuru’nun golüyle skoru 2 – 0’a taşıdı. Mücadelenin 68. dakikasında sahneye çıkan Badou Ndiaye sarı kırmızılı ekibi 3 – 0 üstünlüğe taşırken, 78. dakikada rakip fileleri bir kez daha havalandıran Henry Onyekuru skoru 4 – 0 yaptı. Mücadelede son sözü ise 90+5’de büyük umutlarla transfer edilen Mbaye Diagne söyledi. 5 – 0.   

Mücadelenin yıldız ismi ise yaptığı 7 kurtarış ile kalesini gole kapatan Muslera oldu. Antalyaspor’un geliştirdiği iki atakta ise top direkten geri geldi.

Bu farklı galibiyetle puanını 49’a yükselten Galatasaray zirve yarışını sürdürürken, Antalyaspor 32 puanda kaldı. Galatasaray, önümüzdeki hafta Bursaspor’a konuk olacak. Antalyaspor ise evinde Alanyaspor’u konuk edecek.     

Süper Lig Galatasaray Antalyaspor sondakika haber Muslera