Askerlerin Zehirlenmesi Vakasında Son Dakika! 6 Kişi Açığa Alındı

TAKİP ET

Manisa'da 1 ayda yüzlerce askerin zehirlenmesi vakasında son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın yaptığı açıklamada, gıda kontrolü görevlisi 6 kişinin açığa alındığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Manisa’da 1 ayda yüzlerce askerin zehirlenmesi vakasında son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yaptığı açıklamada, gıda kontrolü görevlisi 6 kişinin açığa alındığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

TRT Haber’de önemli açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Manisa’da zehirlenen ve sayısı yüzleri aşan askerlerin soruşturması ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. 

6 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

Manisa’da yaşanan ve arka arkaya gelen askerlerin zehirlenmesi olayı sonrasında söz konusu kışlaya yemek temin eden şirketten çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında gıda kontrolü ile görevli olan 6 kişinin açığa alındığı bilgisi verildi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın TRT Haber’de yaptığı önemli açıklamalar arasında yer alan zehirlenme vakasında verilen bilgilere göre, yemek şirketi hijyene ve yemek pişirme şartlarına hiçbir şekilde dikkat etmemiş. Tüm sistemin tamamen gözden geçirildiği bir çalışma üzerinde olunduğunu belirten Işık, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve Kara Kuvvetleri Komutanlığıyla birlikte bir çalışma başlatıldığını, malzeme ile ihale yapmayacaklarını belirtirken, mutfakların faaliyete geçirileceğini ve sadece yemek pişirme hizmeti alınabileceğini belirtti. 

 

son dakika manisada zehirlenme vakası askerlerin zehirlenmesinde yeni gelişme 6 kişi açığa alındı gıda kontrol görevlileri açığa alındı milli savunma bakanı fikri ışık soruşturma