Askeriyede Komutanı Tarafından Kafasına Miğferle Vurularak Öldürülme Olayında Skandal Gerçekler: Meğer O Komutan…

TAKİP ET

Bursa'da nöbet sırasında telefonda annesiyle konuştuğu için başına miğferle vurulan Er Gökhan Kılıç, bir süre sonra askeriye içinde hayatını kaybetmişti. Kılıç'ın kafasına miğferle vurarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen Başçavuş Osman Hancı ise verdiği ifadede skandala imza attı.

Bursa’da nöbet sırasında telefonda annesiyle konuştuğu için başına miğferle vurulan Er Gökhan Kılıç, bir süre sonra askeriye içinde hayatını kaybetmişti. Kılıç’ın kafasına miğferle vurarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen Başçavuş Osman Hancı ise verdiği ifadede skandala imza attı. 

Bursa’da Gemlik ilçesinde Askeri Veteriner Okulu Köpek Üretim ve Eğitim Taburu’nda Er asker olan Gökhan Kılıç, nöbet esnasında annesi ile konuştuğu için Başçavuş Osman Hancı tarafından başından miğferle vurularak öldürüldüğü iddia edilmişti. Er Gökhan Kılıç’ın hayatını kaybettiği olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken Er Gökhan Kılıç’ın bir arkadaşının attığı nar yüzünden yaralanmış olabileceği ifadesiyle herkesi şok etti.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Başçavuş Osman Hancı’nın verdiği ilk ifadelerde Er Gökhan Kılıç’ın kendiliğinden düştüğü belirtilirken verdiği ikinci ifadede Kompozit başlığı hafifçe kafasına dokundurduğunu söylediği görülmüştü. Son olarak Er Gökhan Kılıç’ın arkadaşı tarafından atılan nar nedeniyle yaralandığı iddia edilirken Başçavuş Hancı’nın avukatları Er Gökhan Kılıç’ı uyuşturucu kullanmak ve satmakla suçlayarak konuyla ilgili araştırma yapılmasını istedi.

DAHA ÖNCEDE DÖVDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Soruşturma devam ederken Başçavuş Osman Hancı’nın yaz aylarında aralarında tartışma çıkan Er Yüksel Şağbangül ile Er Fırat Can Bağcı’yı sopayla döverek Yüksel Şağbangül’ün elinin çatlamasına neden olduğu ortaya çıktı. Er Gökhan Kılıç’ın başına miğferle vurulduktan sonra ölmesinin ardından tutuklanan Başçavuş Osman Hancı’nın daha önce de birçok dayak skandalına imza attığı öne sürüldü.

 

Bursa Gemlik Er Gökhan Kılıç Başına miğferle vurularak ölen asker Başçavuş Osman Hancı Komutan hakkındaki iddiakar Nasıl öldü