Askeri Personel Aracının Freni Patladı Işıkta Bekleyen Araçların Arasına Daldı! Dehşet Kazada 16 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Muğla'da alınan bilgilere göre askeri üssün sivil personelini taşıyan bir araç freni patlamasından dolayı feci bir kazaya sebep oldu. Midibüsün şoförü freni patlayan aracı şarampole yuvarlanmaktan kurtarmak için ışıkta beklemek üzere olan 5 aracın arasına daldı.

Muğla’da alınan bilgilere göre askeri üssün sivil personelini taşıyan bir araç freni patlamasından dolayı feci bir kazaya sebep oldu. Midibüsün şoförü freni patlayan aracı şarampole yuvarlanmaktan kurtarmak için ışıkta beklemek üzere olan 5 aracın arasına daldı.

Muğla Marmaris ilçesinde askeri üssün sivil personelini taşımakta olan midibüsün freni patladı. Aracın sürücüsü freni patlayan midibüsü şarampole yuvarlanmaktan kurtarmak için kırmızı ışıkta bekleyen 5 aracın arasına sürerek araçlara çarparak durabildi. Midibüste bulunan 16 kişinin yaralandığı öğrenildi.

FRENİ PATLAYAN MİDİBÜS 5 ARACIN ARASINA DALDI

Sabah saatlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan kaza ilçe girişinde yer alan kavşakta meydana geldi. Muğla Gökova ilçesinden aldığı 27 sivil personeli Aksaz Deniz üssü komutanlığına götürmek üzere olan 29 yaşındaki Metin Gündüz’ün şoförlüğünü yaptığı 48 M 4959 plakalı midibüsün ilçe girişinde bulunan kavşağa yaklaştığı sırada freni patladı. Midibüsün şoförü frenin patladığını anlayınca şarampole yuvarlanmaktan kurtarmak için kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı. Midibüsün araçların arasına dalması sonucu 5 araçla zincirleme kazaya karıştı. Araçlara çarpan ve hızı düşen midibüs güçlükle durabildi. 

16 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan kaza sonucunda midibüsteki 9 yolcu ve kazaya karışan 5 araçtan 7 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralanan şahıslar olay yerine gelen ambulanslarla Marmaris Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan zincirleme kaza nedeniyle Marmaris-Gökova duble yolunda 8 kilometrelik araçlarla yoğun trafik kuyruğu oluştuğu öğrenildi.

 

muğla askeri personel aracı askeri personel aracının freni patladı 5 aracın arasına daldı 16 yaralı