Askeri kamuflajla Iraklıların parasını çalan 4 şüpheli tutuklandı

TAKİP ET

Mardin'de, Irak vatandaşlarına ait araçları durdurarak silah zoruyla gasp ettikleri iddia edilen 6 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Operasyonda ele geçirilen silah, kamuflaj kıyafetleri, reflektör, çakar lamba, dijital materyaller ve para, gasp olaylarında kullanıldığı değerlendirildi.

Ayrıca, daha önce çalındığı tespit edilen bir traktör de ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, 4 şüpheliyi tutuklayarak cezaevine gönderirken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİ 6 KİŞİ YAKALANDI

30 Nisan-09 Mayıs tarihleri arasında Kızıltepe-Viranşehir D-400 karayolu üzerinde gerçekleşen olayda, jandarma kamuflajına benzer kıyafetler giyen şüpheliler, silah zoruyla Irak vatandaşlarına ait araçları durdurarak gasp ettikleri iddiasıyla suçlanıyor. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin yakalanmasını sağladı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Operasyonda ele geçirilen malzemelerin, gasp olaylarında kullanıldığı belirlendi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildi ve tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, 4 şüpheliyi tutuklayarak cezaevine gönderirken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, ele geçirilen malzemeler ve çalıntı traktör delil olarak muhafaza altına alındı.
Jandarma ekipleri, bölgede meydana gelen benzeri olayların da faillerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin Irak vatandaşları askeri kamuflaj