Aşk-ı Memnu final sahnesi yıllar sonra yeniden gündem oldu

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının efsane dizisi Aşk-I Memnu aradan geçen onca yıla rağmen hala sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.

Kanal D ekranlarının efsane dizisi Aşk-I Memnu aradan geçen onca yıla rağmen hala sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Başrollerinde sevilen oyuncuların yer aldığı dizi yıllar sonra hafta içi her gün tekrar bölümlerinin yayınlanmasıyla bir kez daha hafızları tazeledi.

Aşk-ı Memnu Final Bölümü Gündeme Oturdu

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk-ı Memnu yıllar sonra bir kez daha hafızalarda yer eden final sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Tekrar bölümleri yayınlanan ve hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yer bulan Aşk-ı Memnu, izleyenleri bir kez daha eski yıllara götürdü.


Bihter ve Behlül’ün Replikleri Bir Kez Daha Konuşuldu

Bugün Twitter’ın gündemine giren Aşk-ı Memnu bir kez daha yıllar geçse bile unutulmadığını gösterdi. Twitter kullanıcıları ‘#aşkimemnu’ etiketi altında diziyle ilgili binlerce yorumda bulundu. Dizide imkansız aşklarıyla izleyiciyi ekran başına toplayan Bihter ve Behlül’ün kullandığı replikler bir kez daha paylaşıldı. 


Final Bölümü Bu Akşam Yayınlanacak

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve yıllar geçse bile konuşulmaya devam eden Aşk-ı Memnu’nun final bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak. Aşk-ı Memnu’nun final bölümünden bir önceki bölümü ise bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. 

 

aşkimemnu bihter