Aşk Adası'nın Ateşli Yarışmacısından Canlı Yayında Herkesin Ağzını Açık Bırakan Kucak Dansı

TAKİP ET

İngiltere'de bekar gençlerin aşkı bulmak için katıldığı yarışma programı Aşk Adası'nın güzel yarışmacısı Megan, Canlı yayında yaptığı ateşli kucak dansı ile herkesin ağzını açık bıraktı.

İngiltere'de bekar gençlerin aşkı bulmak için katıldığı yarışma programı Aşk Adası’nın güzel yarışmacısı Megan, Canlı yayında yaptığı ateşli kucak dansı ile herkesin ağzını açık bıraktı.

İngiltere'nin en çok izlenen yarışma programı Aşk Adası güzel yarışmacı striptiz şov ile ülke gündemine oturdu. Megan Barton Hanson isimli kadın yarışmacı sevgilisi Wes Brown'u baştan çıkarmak için televizyon kanalında kucak dansı ve striptiz şov yaptı.

HERKES ŞAŞKINA DÖNDÜ
Diğer yarışmacı kızlarla birlikte izleyenlerde Megan'ın dansı sırasında büyük şok yaşadı.  Hatta Bazı erkek yarışmacıları utandıkları bile dikkat çekerken olay yaratan da anasını ardından açıklama yapan genç kadın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. 

ŞOK İÇERİSİNDE İZLEDİLER
İzleyenler ise genç kadının yaptığı dans karşısında gözlerinin Anlamadıklarını ve çok içerisinde izlediklerini söylediler. İzleyenler arasındaki ortak karar ise şimdiye kadar gördükleri en ateşli dans olduğu yönünde oldu.

aşk adası ingiltere kucak dansı şok son dakika son dakika haberi