Aşık Olduğu Cesetle 7 Yıl Yaşadı

TAKİP ET

Almanya'da bir hastanede radyolog olarak çalışan adamın bir cesede aşık olduğu ve çalarak cesetle 7 yıl yaşadığı öğrenildi.

Almanya'da bir hastanede radyolog olarak çalışan adamın bir cesede aşık olduğu ve çalarak cesetle 7 yıl yaşadığı öğrenildi. 

Almanya'da bir hastanede radyoloji bölümünde çalışan Carl Tanzler isimli adamın ilginç bir olaya imza attığu öğrenildi. Olayın ise 1933 yılında meydana geldiği tespit edildi. Bir süre boyunca hastaneye hasta olarak gelen ve tedavi olan bir kadına aşık olduğu öğrenildi. Ancak kadının tüberküloz hastası olduğu ve durumunun son derece ciddi olduğu belirlendi. 

Hastaneye düzenli olarak tedavi görmeye gelen kadın bu süreçte radyolog adam yerine başka birisiyle evlendi. Bu evliliğinden hastalığı sırasında hamile kalırken tedaviler neticesinde bebeğini kaybettiği öğrenildi. 

CESEDİNİ ÇALDI

Talihsiz kadının radyolog adamın tüm çabalarına rağmen aşkına bir türlü cevap vermediği öğrenildi. İki yılın sonunda ise daha fazla dayanamayarak hayatını kaybetti. İlginç ve bir o kadar da korkunç olay ise bu süreçte başlıyor. Kadın öldükten sonra bunalıma giren adamın durumu daha korkunç bir hal aldı. Gömülen kadının cesedini mezarlıktan bir gece kaçıran adam evine götürdü. Çürümesini engellemek için ise formaldehitin içerisinde saklamaya başladı. Ölen kadının kardeşi durumu anlayana kadar bu durum 7 yıl boyunca devam etti. Kadının çürümeye başlayan bedeni üzerinde çeşitli uygulamalarda bulundu. Kokmasını engellemek için parfümler kullandı. Kemiklerini birbirine tutturdu. Ardından gözlerini çıkararak yerine sahte gözler yerleştirdi. Bunun üzerine talihsiz kadının cesedi 7 yıl sonra kurtarıldı. Nekrofili suçundan dolayı ise adamın tutuklandığı öğrenildi. 

ceset almanya ceset çaldı