Asena'nın Vurulmasıyla İlgili Seda Üren'den Şok Açıklamalar

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Seda Üren katıldığı bir programda oryantal Asena'nın vurulma anı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Seda Üren katıldığı bir programda oryantal Asena'nın vurulma anı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. 

Ünlü şarkıcı Seda Üren sabah saatlerinde bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programına katıldı. Hayatı, işi ve yaşadıkları hakkında samimi açıklamalar yapan ünlü şarkıcı yakın arkadaşı olan oryantal Asena hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıllar önce bir silahlı yaralama olayı ile gündeme oturan ünlü oryantalin yaşadıklarını en yakını olarak anlattı.

Canlı yayında vurulma anını anlatırken sonrasında da neler yaşandığını açıkladı. Olayın olduğu gün arabada ünlü oryantal ile birlikte kendisinin bir de yanlarında basın danışmanının olduğunu belirtti. 

ŞAHİT OLDUĞU DURUMLARI ANLATTI

Ünlü şarkıcı şimdiye kadar hayatında ve yaşadığı ilişkilerde şiddete maruz kalmadığını belirtti. Ancak bunun için büyük konuşmak istemediğini çünkü etrafında görüp çok korktuğu ve şahit olduğu şeylerin olduğunu belirtti. Yıllar önce ünlü oryantal Asena'nın bir programdan çıktıktan sonra silahla yaralanma olayını tekrar gündeme taşıdı. Olayın olduğu gün orada olduğunu ve neler yaşandığına bizzat şahit olduğunu belirtti. Olayın yaşandığı gün arabadan indikten sonra adamın birinin yanlarına gelip Asena'yı bacağından vurduğunu anlattı. Ünlü oryantalin acıdan ve olayın şoku ile bayıldığını anlatırken yaşadığı korku sebebiyle olaydan sonra aylar boyunca arkasına bakarak yürüdüğünü dile getirdi. Olayın yaşandığı gün hastane, ifade, savcılık gibi pek çok işlemle uğraşmak zorunda kaldıklarını anlattı.

seda ürer asena vurulma olayı