Artvin'de Facia Gibi Kaza! Otomobiller Kafa Kafaya Çarpıştı Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Artvin'den gelen trafik kazası haberinde facia gibi bir kaza yaşandığı bilgisi alındı. Artvin yakınlarında bulunan Karataş mevkiinde bulunan tünelde 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan facia gibi kazada 2 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Artvin’den gelen trafik kazası haberinde facia gibi bir kaza yaşandığı bilgisi alındı. Artvin yakınlarında bulunan Karataş mevkiinde bulunan tünelde 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan facia gibi kazada 2 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Artvi’nde yaşanan facia gibi kaza bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Gelen bilgilere göre Artvin-Yusufeli Karayolunun 15. Kilometresinde bulunan Karataş Mevkiinde bir tünelde meydana gelen kazada büyük bir facia yaşandı. İrfan Erdoğan’ın kontrolünde olan 08 AL 371 plakalı bir otomobil ile karşı yönden gelen ve Veysel Sinir’in kontrolünde olduğu öğrenilen 75 AC 775 plakalı aracın henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde kafa kafaya çarpıştığı öğrenildi.

2 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan facia gibi kaza sonrasında araç kullanıcısı İrfan Erdoğan’ın eşi Meliha Erdoğan ve diğer araç sürücüsü Veysel Sinir’in olay yerinde hayatını kaybettiği bilgisi alındı. Kazadan yaralı olarak kurtulan İrfan Erdoğan ise olay yerine sevk edilen ambulans ile Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan feci kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

 

artvin kaza 2 ölü 1 yaralı kafa kafaya kaza