Artvin'de derede bulunan kopmuş ayağın sırrı ne? 1 DNA başvurusu

TAKİP ET

Artvin'in Borçka ilçesinde bulunan Zigan Deresi'nde balık tutarken korkunç bir keşif yapan Yasin Şimşek, dere kenarında insana ait bir kopmuş ayak olduğunu fark etti. Hemen durumu jandarmaya bildiren Şimşek'in ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Ayak, kimin olduğunun belirlenmesi için DNA tespiti için Artvin Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturmanın bir aşamasında, ilçede yaşayan ve kayıp olan bir kişinin ailesinin, ayakla ilgili belirlenmesi için DNA örneği vermeye gittiği ortaya çıktı. Gizemli ayak olayı halk arasında büyük merak uyandırırken, ilçe jandarması, DNA testi yaptırmak isteyenleri İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurmaya çağırdı.

Ancak, olayın perde arkasında başka bir ilginç iddia daha bulunuyor. Ekiplerin yaptığı ön otopsi incelemelerinde, ayakta kesik izlerine rastlanmadı. Bu durum, ayağın son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle yumuşayan mezarlıktan hayvanlar tarafından çıkarılmış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Gizemli ayak olayıyla ilgili olarak soruşturma sürerken, bu olay halk arasında merak ve heyecanla takip edilmeye devam ediyor. Kimin ayağı olduğunun ve nasıl dere kenarına düştüğünün aydınlatılması için olayın detayları titizlikle inceleniyor.

Artvin kopan ayak sırrın çözümü