Arsız hırsızlar aynı binadaki 9 daireyi soydu! Kombi, banyo ve mutfak bataryalarını da çaldılar

TAKİP ET

Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, 4 katlı bir binada yer alan 9 daireye hırsız girdi. Hırsızların evde bulunan kombi, banyo ve mutfak bataryalarını bile çaldı. 

Sakarya Karasu'da Yalı Mahallesi'nde yer alan ve genellikle yazlık olarak kullanılan 4 katlı bir apartmana giren kimliği henüz belli olmayan kişi veya kişiler, binadaki 9 daireyi birden soydu. 

Apartmana giren bir ev sahibi, ev kapılarının açık olduğunu fark edince olayı polis ekiplerine ihbar etti. Hırsızlar evdeki eşyaların yanı sıra kombi, banyo ve mutfak bataryalarını gibi ev malzemelerini bile çaldı. İhbarın ardından olay yerine gelen Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık vakasına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı. 

'TELEVİZYONUMU HAZIRLAMIŞLAR AMA ALAMADAN GİTMİŞLER' 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ev sahibi Nesrin Oflugil, "Komşularımız 9 daireye girildiğini söyleyince acilen Karasu’ya geldik. Televizyonumu hazırlamışlar ama alamadan gitmişler. Komşularımıza daha çok maddi zarar vermişler. Çelik kapı taktırarak önlem alacağız" ifadelerini kullandı. 

İstanbul’dan evine gelen Nuray Yılmaz ise, “Evimizden tencerelere varana kadar almışlar. Kombimizi çalmışlar. Bataryaları sökmüşler, uydu cihazı, televizyon ne buldularsa götürmüşler" dedi. 

Diğer bir ev sahibi olan Asuman Özsoy ise konuya ilişkin, "Komşumuzla birlikte geldik. Baktık ki kilidimiz kırık, kapımız açık. Muslukları sökmüşler, televizyon ve kombiyi almışlar. Yatağın üzerindeki örtüleri bile dağıtmışlar" şeklinde konuştu. 

Sakarya hırsızlık 9 daire