Arkadaşlarını Dövüp Sosyal Medyada Yayınlayan Kızlara Kötü Haber

TAKİP ET

Batman'da arkalarından konuştuğunu duydukları kız arkadaşlarının iş yerini basarak arkadaşlarını döven genç kızlar hakkında mahkeme tarafından karar verildi.

Batman'da arkalarından konuştuğunu duydukları kız arkadaşlarının iş yerini basarak arkadaşlarını döven genç kızlar hakkında mahkeme tarafından karar verildi. 

Batman'da geçtiğimiz aylarda ilginç bir kız kavgası meydana geldi. Genç kızların bir ofisi basarak başka kızları dövdükleri ve bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından da paylaştıkları belirlendi. Şikayetçi olan genç kızlar üzerine konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

İki genç kız bir süredir arkalarından başka kız arkadaşlarının konuştuğunu öğrendi. Öğrendikten sonra çok sinirlendikleri öğrenen iki genç kız arkadaşlarının çalıştığını bildikleri ofisi basarak kavga çıkardılar. Önce sözlü kavganın çıkmasının ardından sonrasında ise durumun şiddete dönüştüğü tespit edildi. 

TUTUKLULUK HALLERİNİN DEVAM ETMESİNE KARAR VERİLDİ

Batman'da yaşanan kız kavgasının sonu kötü bitti. Ofis basarak arkalarından konuştuklarını iddia ettikleri kız arkadaşlarını feci şekilde döven iki genç kız ardından bu görüntüleri kayda aldı. Akşamına ise sosyal medya hesaplarından görüntüleri ifşa ettiler. Ardından şiddet gören genç kızlar şikayetlerini belirttiler. Konu hakkında soruşturma açılırken şiddet gösteren genç kızların tutuklanmasına karar verilmişti. Davanın duruşması bugün görüldü. Bunun ardından genç kızların ailelerinin de katıldığı belirtildi. Mahkeme günü olay çıkma ihtimaline karşı polis güçleri geniş güvenlik önlemleri aldılar. Ardından mahkeme heyeti tarafından verilen karar sonrasında genç kızların ise tutukluluk hallerinin devam etmesine karar verildi. Duruşma tarihi ise ertelendi. 

tutukluluk kararı batman kız kavgası