Arkadaşları ile Girdiği İddia Sonu Oldu! Cesedi Hala Aranıyor

TAKİP ET

İstanbul Kartal'da g15 arkadaşları ile girdiği iddia sonucu denize girdi. Denizde kaybolan gencin cansız bedenini arama çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Kartal Kordonboyu Mahallesi sahibinde yaşanan olayda iddiaya göre 30 yaşındaki Barış Kekeç Arkadaşları ile sahilde oturuyordu. Burada bir sürü arkadaşları ile sohbet eden Kekeç, Denize girme konusunda iddiaya girdi. Kıyafetlerini Çukurambar Işık Kekeç denize girdim ve bir süre sonra tekrar kıyıya çıkmak isterken akıntıya kapıldı. Yürümekte zorlanan Kekeç denizinde boğulmaya başlayıp ve Arkadaşları durumda polis sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çekici deniz üzerinde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Bu nedenle Sahil Güvenlik ve deniz polisi Ne haber verildi ekipler akıntı ile birlikte kaybolan Barış kekeç'in cesedini arama çalışması başlattı. 

Genç adam denizde boğuldu, ailesi de hüzne boğuldu

Acı haber verilmesi üzerine olay yerine gelen aile büyük üzüntü yaşarken Barış Kekeçin annesi sinir krizi geçirdi. Oğlunun Hayatını kaybettiğini öğrenen baba ise denize atlamak istedi. Denize doğru koşan Baba çevrede bulunan vatandaşlar tarafından durdurulurken olaya anında yanında bulunan arkadaşı ise kendini suçlayarak gözyaşı döktü.

son dakika haber istanbul kartal