Arkadaşını Ekmek Bıçağıyla Doğrayan Sanık Yargı Karşısında! Yaptığı Savunma Pes Dedirtti

TAKİP ET

Bursa'da arkadaşını ekmek bıçağıyla doğrayan sanık yargı karşısına geçti. Mahkemeye çıkan sanık, yaşanan olayı en ince ayrıntısına kadar büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen ve çelişkili konuşan sanığa hakim fırça attı.

Bursa’da arkadaşını ekmek bıçağıyla doğrayan sanık yargı karşısına geçti. Mahkemeye çıkan sanık, yaşanan olayı en ince ayrıntısına kadar büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen ve çelişkili konuşan sanığa hakim fırça attı. 

Geçen yıl Aralık ayında yaklaşık 10 aydır kayıp olduğu bilinen 35 yaşındaki Hüseyin Altın 43 yaşındaki Akif Tamtürk tarafından canice öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Bu cinayeti Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ortaya çıkarmıştı. Polis ekipleri kayıp olan Hüseyin Altın’ın cep telefonunu incelemeye alarak en son arkadaşı Akif Tamtürk ile iletişim kurduğunu belirlemişti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Akif Tamtürk arkadaşını nasıl canice öldürdüğünü em ince detayına kadar anlattı. İfadesi alınan ve cinayeti itiraf eden Tamtürk tutuklandı.

SUÇLAMALARI REDETTİ

Arkadaşını canice öldüren ve işlediği cinayeti itiraf eden Akif Tamtürk, "canavarca his saiki veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet talebi ile hakim karşısına çıktı. İşlenen cinayeti en ince detaylarına kadar anlatan sanık çıktığı ilk duruşmada suçlamaları ret etti. Hüseyin Altın’ı kendisinin öldürmediğini söyleyen sanık ilk ifadesinde söylediklerinin korkudan dolayı olduğunu adliyeye çıkarken polisin kendisini tehdit ettiğini, maktulle görüştüğünü ancak evine hiç gelmediğini belirtti. Mahkemenin başkanı da sanığın verdiği çelişki dolu ifadelere sinirlenerek fırçaladı. Mahkeme başkanının sorduğu sorulara sürekli olarak çelişkili yanıtlar veren sanık, maktulün kardeşinden para aldığı ile ilgili soruya da ‘Hatırımı sormak için beni aradı’ şeklinde yanıt verdi.

 

bursa arkadaş arkadaşını ekmek bıçağıyla doğrayan adam vahşi cinayet ekmek bıçaklı cinayet sanık mahkeme savunma