Arka Arkaya Polise Yakalandı; 'Affetmek Yok Mu?' Dedi

TAKİP ET

Karabük'te polis denetiminde alkollü olduğu için ehliyetine el konulan sürücü yarım saat sonra yeniden direksiyon başına geçerken ikinci bir denetime yakalandı. Sözleri ise büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Karabük'te yıl başı gecesine özel bir polis kontrolü yapıldı. Trafik polisleri tarafından yapılan kontrollerde Kadir S. isimli bir sürücünün alkol sınırlarını aştığı ve 1.20 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine polis tarafından yapılan işlemlerde ehliyetine el konulurken sürücü hakkında cezai işlemler uygulandı. Ardından işlem yapılması için emniyete götürüldü. 

Emniyette gerçekleştirilen işlemlerin ardından yarım saat sonra tekrar direksiyon başına geçtiği öğrenildi. Farklı bir ekip tarafından yapılan trafik denetimi içerisinde tekrar polise yakalandı. Bunun üzerine Kadir S. isimli vatandaş polise alkolün etkisi ile 'Elinizi vicdanınıza koyun artık. Affetmek yok mu? Allah affediyor siz de affetseniz ne olur' diyerek polise isyan etti. 

İKİNCİ KEZ YAKALANIP AF DİLEDİ

Kadir S. isimli vatandaşa yapılan tüm testlerde 1.20 promil alkol belirlendiği öğrenildi. Alkollü olarak araç kullanmaktan dolayı para cezası verilirken 6 ay süreyle ehliyetine el konuldu. Otomobil ise o sırada yanında bulunan arkadaşına teslim edildi. Polis otomobili ile ifadeye giden Kadir S. emniyet çıkışında arabasını alarak yine direksiyon başına geçti. 

Denetimlerin bittiğini düşünen Kadir S. direksiyon başına geçtikten kısa bir süre sonra büyük bir şok yaşadı. Yeniden denetimlere katılan ve ikinci bir para cezası alan Kadir S. isyan etti. Asgari ücretle çalıştığı için para cezasını ödeyemeyeceğini dile getirdi. Bunun üzerine polislere 'Sizde hiç vicdan yok mu? Affetseniz ne olur. Allah affediyor sizde affedin' diyerek şaşkınlığa sebep oldu.

karabük polis kontrol