Arızalı Çıkan Telefonu Geri İade Etmek İstedi, Bayi Kabul Etmeyince Otomobiliyle Bayinin İçine Daldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir adam yeni aldığı telefon arızalı çıkınca aldığı bayiye telefonu geri iade etmek istedi. Bayi adamın isteğini reddedince adam öfkelenerek otomobiliyle bayiye dalmak istedi.

Şanlıurfa’da bir adam yeni aldığı telefon arızalı çıkınca aldığı bayiye telefonu geri iade etmek istedi. Bayi adamın isteğini reddedince adam öfkelenerek otomobiliyle bayiye dalmak istedi.

Olay, Şanlıurfa’da Sarayönü Caddesi Kapaklı Pasajında meydana geldi. Pasajın içinde bulunan bir bayiden cep telefonu satın alan Hasan Ateş, aldığı cep telefonunun arızalı çıkması sonucunda telefonu geri iade etmek istedi. 

BAYİ TELEFONU GERİ KABUL ETMEDİ

Cep telefonu arızalı çıkan Ateş, telefonu aldığı bayiye geri iade etmek istedi. Fakat ismi henüz öğrenilemeyen esnaf adamın isteğini kabul etmedi. Bu duruma öfkelenen adam, 34 TJ 9314 plakalı aracı ile telefonu satın aldığı bayiye dalmak istedi. 

OTOMOBİL KALDIRIMA ÇARPARAK DURDU

Öfkeli adamın hızla gaza basarak sürdüğü araç kaldırım taşlarına çarparak durdu. Bu sırada kaldırımda yürümekte olan bir kişi yaralandı. Olay üzerine bölgeye sevk edilen ambulans ile yaralanan vatandaş hastaneye kaldırıldı. Kaldırımda yürürken Ateş’in kullandığı aracın çarpması sonucu yaralanan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BAYİYE DALMAK İSTEYEN ADAM GÖZALTINA ALINDI

Geri vermek istediği cep telefonunu almayan bayi sahibine sinirlenerek dükkana dalmak isteyen Hasan Ateş, gözaltına alınarak merkeze götürüldü. Olay sırasında büyük hasar meydana gelen araç ise otoparka çekildi.

 

şanlıurfa telefon bayii cep telefonu arıza öfkeli adam bayiye daldı arızalı telefon geri iade